Magyarországon a tervezett menekültügyi népszavazás aláássa a közös európai erőfeszítéseket a menekültválság megoldására. Az ENSZ menekültügyi szervezete felszólította Magyarországot, hogy hagyjon fel a félelem politikájával. Pár hónapon belül ez már a harmadik kritika az ENSZ részéről, decemberben egyenesen az idegengyűlölet táplálásával vádolták a kormányt.

Az Egyesült Nemzetek (ENSZ) menekültügyi hivatala (UNHCR) úgy nyilatkozott, hogy Magyarország népszavazási kezdeményezése a menekültek tervezett EU-s elosztásáról aláaknázza az európai erőfeszítéseket a menekültválság megoldására – írja a The Washington Post és más külföldi lapok az AP hírügynökségre hivatkozva.

Az UNHCR felszólítja Magyarországot, amely kerítést épített déli határára a menekültáramlás megállítására, hogy hagyjon fel a félelem politikájával a humanitárius kérdésekben, valamint ossza meg a felelősséget, ahelyett, hogy keresné a módját annak, hogy más EU-országokra háríthassa azt.

72 hozzászólásarrow_drop_down_circle

leszúrt rittberger
Csicska ENSZ, ki vagy te? Ne ugassál nekünk, azt se tudod hogy kell stadiont épitteni!!!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
varrólány
@karma1: 11:48 Kedves Karma! Hol van már a tavalyi nyár, kérdezhetném azóta a helyzet csak fokozódik! Valahogy mindig belekerül a mondatokba a belpolitikai felhozatal és még kevés nevet is írtál. Érdekes a környező országokban sokszor volt tiltakozás a menekültszállások miatt . Még jó hogy nem akarnak itt maradni van épp elég bajunk nélkülük is.
Az túlzás amit Orbán naponta szónokol de az is érthetetlen hogy vannak akik nem látnak reálisan de csak azért mert nehogy már igaza legyen "vezírünknek " Ebből az egész népvándorlásból nem lehet jól kijönni Európának , jó megoldás nem lesz , legalábbis így látom. De nem biztos ,és lehet a németek járnak jól a sok orvossal ügyvéddel kutatóval mesteremberekkel.
Az meg logikus gondolkodás hogy ebből bajok lesznek , nem kell ahhoz Orbánt hallgatni csak szét kell nézni a környező országoknál hogy most mi a helyzet . Záródni készülnek a határok, nyilván egy ország sem akarja hogy náluk tomboljanak ezek a kultúra hordozók.
preparátor
Van pofája annak a gittegyletnek Orbánra rábüfögni? Mocskok!
pan
Bocsánat, de nem tudok elszakadni ettől a képtől:

orbán IGAZI mélybuta arca

Csak nézd, és mond, hogy nem nyílik ki a bicska a zsebedben!
Lepényleső
Ez nem a félelem politikája,ez a hatalom féltése.
Nil
Az ENSZ nem áll a helyzet magaslatán - ott is csak olyan politikusok ülnek akiket nem érdekelnek a kisemberek

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.