Óriási sikernek nevezte Andy Vajna, hogy magyar alkotás, a Saul fia című holokausztdráma kapta a legjobb idegen nyelvű filmnek járó Oscar-díjat hely idő szerint vasárnap este Los Angelesben.

Andy Vajna: az egész ország büszke lehet a Saul fiára

Nemes Jeles László rendezése "a bemutatója óta eltelt kilenc hónapban elképesztő világhírre tett szert" – fogalmazott a filmügyi kormánybiztos az MTI-hez eljuttatott közleményében, hozzátéve, hogy az Oscar-díjra nemcsak az alkotók és a magyar filmes szakma, hanem az egész ország büszke lehet.

"Örülök, hogy ennek a sikernek mi is részesei lehetünk. Nemes Jeles László története arról szól, hogy ha van egy jó ötleted és hajlandó vagy érte keményen dolgozni, akkor neked is sikerülhet" – írta.

A Saul fia 34 év után az első magyar játékfilm, amely Oscar-díjat nyert. 1982-ben Szabó István Mephisto című drámája diadalmaskodott.

46 hozzászólásarrow_drop_down_circle

dr. prédikátor
Nemzeti hörcsög!!!nem láttalak a díjkiosztó gálán!!!talán nem engedtek be amerókába???
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
papa.49
@csetere: A cápák a tengerek szemét eltakarítói, ők minden ,,szemetet,, kibírnak)))))))))))
Desischado
@csetere: Én akkor sem hiszem, hogy ott voltak. Akkor már timike orrba szájba szelfizett volna minden sztárral, akit csak el tudott volna kapni. És! Fenntartom, hogy ez a vén parazita felment volna a szinpadra! És volt bőr a lépén úgy nyilatkozni, mintha az ő sikere lett volna! Undormány!
És lehet hogy beengedik, de az adóhivatal biztos elővette volna!
csetere
Előbb utóbb csak kiderül, mert az orvosok szerint már utazhatott. eszegfűnek feltettem egy linket, azon ott szerepel a fotón. Majd figyelek és ráharapok.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.