Az egyik szegedi kórház folyosóján éjszakázott egy idős asszony a beteg férjével, mert nem mentek értük a betegszállítók. Csak másnap délelőtt vitték őket haza. A klinikán állítják: megrendelték a betegszállítót. A mentőszolgálatnál vizsgálatot indítottak az ügyben, de még nem tudni, ki hibázott – írja a SzegedMa.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

KERKA
Embertelen cselekedet. Senki nem törődött az idős nénivel. Majd egymásra hárítgatják a felelősséget, az emberséget pedig nem írja elő a törvény.
magyarbakancs
Sportos volt az öregúr.
Látod még az öregek is jobban teljesítenek.
Vicc nehogy komolyra vedd, amit írtam.
De ezt már humor nélkül nem lehet kibírni, ami itt, folyik.
KERKA
@magyarbakancs: ezt csak neked írom: én el sem engedtem volna egyedül az idős beteg szüleimet sehova. Az meg ugyancsak szöget ütne a fejembe, hogy hol vannak a szüleim éjfélkor, miért nincsenek már itthon, hol van a mama mikor csak a papa a beteg. Körbetelefonáltam volna még az atyaúristent is!
magyarbakancs
@nyanya001: Kőkorszaki 21.század.
A nyolcvanas évek elején még élesítettem tűket injekcióhoz fenő kövön.
Lehet ,hogy megint ez lesz?
magyarbakancs
@KERKA:Isten állatkertje nagyon nagy, csak a kerítés alacsony.
Igazad van nagyon, amit írtál. Lehet, hogy az örökségre várnak fel akarták gyorsítani a folyamatot nem a gyerekei, vagy gyereke?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.