Juhász Péter, az Együtt politikusa délután közleményt küldött az MTI-nek, hogy vagyonnyilatkozati eljárást kezdeményez Orbán Viktor ellen, mivel véleménye szerint a pénteki cikkünk, és Ferenczi Krisztina oknyomozásai alapján "az Orbán-családnak egy olyan 13 hektáros terület van a birtokában, amin 5 kastély jellegű épület is áll. " Az eljárás célja az lenne, írta Juhász, hogy megtudjuk, az Orbán-házaspárnak milyen kötődése van a birtokhoz. A Fidesz-frakció két órán belül reagált. Azt írták a hírügynökségnek, hogy Juhásznak a saját vagyonával kell elszámolnia, ugyanis valódi életkörülményei és bevallott jövedelme nyilvánvalóan nem állnak egymással arányban. Azt nem írja a közlemény, hogy milyen életkörülményekre utalnak. "A Fidesz Budapesti Szervezetének Elnöksége ezért vagyonnyilatkozati eljárást kezdeményez Juhász Péterrel szemben Belváros-Lipótváros Budapest Főváros V. kerület Önkormányzatánál. " - írta válaszul a párt sajtóosztálya.

Forrás: 444.hu
Feltöltő: human
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

12 hozzászólásarrow_drop_down_circle

human
Egyszer Pick szalámival látták az utcán. Ha van róla fotó, akkor Juhásznak annyi.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
human
@Szókrakész: 50 milliárdért ott is lesznek páran akik ápolni fogja a piros pettyes valagát.
Pestilence
@Szókrakész: De, azok is érdekelnek. Francia kastéyról is hallottam.
Várom az olyan jellegű filmet, mint amilyet a Janukovics birtokról készitettek. Az arany vécékefésről. Orbán izlésvilágát ismerve, biztos neki is van olyan.
Szókrakész
"Az arany vécékefésről. Orbán izlésvilágát ismerve, biztos neki is van olyan."

Ja azzal most fogat.
papa.49
Behuhoghat a fütyisz a Juhász almáriumjába, biztos hogy rendben vannak a dolgai, na de a tonyó nevű köcsög, vagy lézeres, netán a fűzfapoéta, kár volt ennek neki futni fiúk marha nagy égés lesz a vége!!!
zöldszem
@Pestilence: ORBÁN VAGYONA! Orbán épp csak azóta lop, amióta lehetősége van rá: 1993 óta. Az Orbán család ingatlangyarapodásáról kulcsfigurája a felesége. A kormányfőt ő egy olyan vállalkozónak tekinti, akinek nincs cége, „a politika maga a vállalkozása. Lévai Anikó pedig ennek a politikai vállalkozásnak a gyümölcsszedő asszonya”. „Volt egyszer egy farmeres srác, most meg van egy dandy család… Ma már egyértelmű, hogy Orbán új feudalizmust épít és saját dinasztiát, nem négy, nem nyolc évre, hanem hetedíziglen.”
Nem "sok", (sokk) de azóta hízott! A vagyon is és a duce is!
www.parlament.hu/irom37/18470/18470.pdf

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.