Lázár Jánost a Híd a munka világába projekttel kapcsolatban is kérdezték a csütörtöki Kormányinfón. Az újságíró ezután megemlítette, hogy ma is napvilágot látott egy cikk azzal kapcsolatban, hogy mennyi pénzt költött el az Országos Roma Önkormányzat rossz állapotú projektirodákra, az ezzel kapcsolatos szerződések nagy részét pedig Farkas Flórián akkori elnök, jelenlegi miniszteri biztos látta el a kézjegyével. Minderről először az atv.hu írt ebben a cikkében. Lázár János meghökkentő választ adott: azt felelte, néha az az érzése, hogy azért támadják Farkas Flóriánt, mert cigány. Majd megerősítve, hogy nem csak egy szerencsétlen elszólásról volt szó, hozzátette: arra kéri a sajtó munkatársait, hogy ne bántsák a roma vezetőt a származása miatt. Kijelentette továbbá, hogy a Híd a munka világába projekt kapcsán ismeretlen tettes ellen nyomoznak.

Forrás: atv.hu
Feltöltő: Északi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Toby
A Flóri cigány ? Tekintetes mészárszék, akkor ez a tény, korlátlan enyhítési lehetőséget teremt, egyébként is holmi közpénzről, 1.6 milliárdról van csak szó, a kálóba belefér !
Kérem a vádlott felmentését !
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
joopapa
Nem azért piszlálják te kretén, hanem azért mert átba..ta a sajátjait mint sz..t a palánkon, a nekik járó támogatást ellopikázta! Én is arra kérem a sajtó munkatársait és mindenkit, hogy ne bántsák a roma vezetőt a származása miatt, azért bántsák mert lopott!
Toby
A Flóri cigány ? Tekintetes mészárszék, akkor ez a tény, korlátlan enyhítési lehetőséget teremt, egyébként is holmi közpénzről, 1.6 milliárdról van csak szó, a kálóba belefér !
Kérem a vádlott felmentését !
eszegfu
Ennyire Te sem lehetsz agyilag "toprongy" drága Lázár János! Nem azért "piszkálom" Farkas Flórián, mert cigány... hanem, mert "zavaros" ügyei vannak, hogy finom legyek! 1x már pontosan hasonlóért elitélték, majd "kegyelmet" kapott Göncz Árpádtól, aki jószándékuan -- és mert vélhetően cigány származását vette figyelembe -- . Meséld el nekem: ugyan Bogdán László és a többi cigány polgármestert ugyan miért nem bántjuk?!
Ja, mert ők nem kaptak milliókat, hanem valóban tettek valamit a település jobbitásáért, gyerekeik tanitásáért akár egy kiselejtezett konténerben is?! Vagy, mert Bogdán faluja az általuk megtermelt krumplit, hagymát, stb. hozott a főváros szegényeinek kiosztásra?! Egyszerüen görény vagy kedves Lázár János, ha Te ezt komolyan mondtad... akkor is, ha ebben hiszel, de akkor is, ha csupán a "leckét mondod fel"!!! Szégyeld Magad!!
Clavigo
@Toby: ...és kitüntetését.. :) :) Lovagkeresztet a morénak..:) :)
Clavigo
@Horizont: :) :) :) Ezt a kifejezést én is nagyon régen hallottam :) :)
Clavigo
@Horizont: Hoooogyne...Kegyes Urunknak és Nemzetii Dalárdájának egy egész ország kénytelen biztosítani..,,.csak a kifejezés lett elfelejtve.:) :) :)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.