A Jobbik érintett Európa legnagyobb korrupciós ügyében – reagálta a Fidesz szombaton az ellenzéki pártok nyilatkozatára.

Több ellenzéki párt is szót emelt a Nemzeti Fejlesztési Programiroda által a napokban kiírt 420 milliárd forintnyi építőipari tender ellen. A Jobbik szerint a tenderrel Európa legnagyobb korrupciós ügyét készíti elő az Orbán-kormány.

A Fidesz erre reagálva azt írta: a Jobbik a mai napig nem hajlandó színt vallani Kovács Béláról és arról, hogy milyen idegen hatalmi érdekeket szolgál, és mennyi pénzért teszi azt.

A kormánypárt támogat minden, a magyar lakosságot és a magyar településeket szolgáló fejlesztést – tették hozzá.

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

colibri
A fidess mindig is az ellenzék támadásával védekezett és igyekszik elködösíteni saját gátlástalanságát. Reméljük, ez a fajta agymosás is egyre kevesebbeknél működik.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Toby
Ez az idióta fidesznyik annyit kovácsbélázik, hogy már nagyon uncsi ! Más nincs mint "Gyurcsány-Bajnai-Soros György-Kovács Béla " !
Almoljatok ki magatok alól, disznók !
colibri
A fidess mindig is az ellenzék támadásával védekezett és igyekszik elködösíteni saját gátlástalanságát. Reméljük, ez a fajta agymosás is egyre kevesebbeknél működik.
prime777
@Mirabilis: "Az Európai Unió csalásellenes hivatala (OLAF) és az Európai Bizottság (EB) illetékes főigazgatósága is vizsgálódik a korábban Orbán Viktor veje, Tiborcz István érdekeltségébe tartozó Elios Innovatív Zrt. gyanús körülmények között lebonyolított közbeszerzései miatt"
Fogadom nem találnak semmit.
Ezeket senki és soha nem fogja felelősségre vonni vagy megfogni.
Nem ejtették ám ezeket a fejükre.
pbalage
Én azért szívesen átlapoznám a Habony "Nőkbálványa" Árpi jegyzetfüzetét is, hogy melyik jelenlegi maffernak mennyi jutott a leosztott lovettából.
Abban lehet a tuti infó.
Borsodi
Igen mindenki korrupt,egyedül a fidesz sérthetetlen,legjobb védekezés a támadás.
Yoda69
En nem vagyok kimondott jobbik hivo, de tenyleg kezd uncsiva valni, amikor egy boduletes fideSS korrupciora derul feny, akkor a fijjuk elohuzzak a fiokbol kovacsbelat. Azt mar ok is latjak hogy a bajnai-gyurcsany lemez mar tul karcos.
Arra viszont nagyon kivancsi lennek, hogy meddig lehet ezt ledugni a birkak torkan?
Mikor ebred fel vegre veroce, vagy csizmas kandur a rozsika alombol, es latjak be hogy orban es tarsai szetlopjak az orszagot.
prime777
@Yoda69: "Mikor ebred fel vegre veroce, vagy csizmas kandur a rozsika alombol, es latjak be hogy orban es tarsai szetlopjak az orszagot."
Szerintem ők ezt tudják nagyon jól,hogy szétlopták már többszörösen mint a volt kormányok.
Ritka baromnak kell ahhoz lenni,hogy ne lásd.
Viszont ők szerintem feltehetően érdekeltek ebben,hogy a fidesz maradjon hatalmon.
Pénz!
Ez a lényeg mindig,tudod.
A másik pedig,hogy valószínűleg úgy utálják Gyurcsányt vagy a szocikat,mert nekik a regnálásuk alatt marha szar volt az élet,hogy a fidesznek így mindent elnéznek.Az ilyenek azt is elnéznék ha bevallanák,hogy elraboltunk már mindent a nemzet érdekében.
Nagy Bandónak van egy zseniális írása ezekről az emberekről,akiket ő gyáva,a hazájukat eláruló magyaroknak nevez,akik csak azért tartják hatalomban a fideszt még mindig,mert nekik addig megy jól.
Akinek semmilyen anyagi vagy boldogulási érdeke nincsen ebben az nem támogatja már a fideszt.
Itt az írás!
24per7.info/nagy-bando-andras-a-legfobb-kerdes-barataim-radikalis-valtozast-akarunk/
qxy
Na már kezdik a mutogatást. nem én voltam ő volt . Bizzák rám. az egészet egy hét és rend lenne.
Megoldás? Mind,.- Közmunkás.
Akinek nem tetszik, azt, " véletlen baleset éri. " A harmadik eset után, a többi úgy dolgozna mint a kis angyal.Csalás? korrupció? meg van szüntetve. az elkobzott vagyonok, fedeznék az állam adósságot. Van még valami uraim? .- Na.Ezt is megoldottam.Hogy nem lehetne megoldani? Dehogynem.
soljanka
@Yoda69: Most a Jobbik erős, ezért pillanatnyilag ők a fő ellenség.
Mondjuk, abban a pillanatban, ha szükség lesz rájuk - mondjuk 2018-ban-, akkor majd haverkodnak velük egy picit.
És a Jobbik abban a pillanatban elfelejt majd minden vádaskodást.
Nézzétek meg: nincs egyetlen egy normális konzervatív, esetleg centrális párt sem. A fijjúk ügyesen bedarálták őket. Miközben persze a baloldaliakat sátánnak kiáltották ki.
Nos ezért nem lesz semmi pozitív változás. Itt a hűbéruras, mutyisz rendszer, ahonnan nincs kiút.
Köszönhetően a szavazóknak. Meg a nem szavazóknak.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.