A Fejér megyében tartott földárveréseken újabb földrészeket vásárolt magának a miniszterelnök veje és családja. A Nemzeti Földalapkezelő weboldalán megjelentek alapján az Index írta, hogy Tiborczék egy nap alatt összesen 216. 7 millió forintot költöttek el földekre, de újabb területekkel gazdagodott a hónapban Mészáros Lőrinc rokonsága is. Az új területek közel vannak Tiborczék régi birtokához, a Felcsúttól hat kilométerre lévő Tükröspusztához, amely 1997-ben került a család birtokába. A területen egy 40 hektáros lovas szabadidőparkot is kialakítottak. A lovas parkot és a közelében lévő Tiborcz-tanyát Orbán Ráhel és Tiborcz István esküvője előtt még árulták tulajdonosai, összesen 420 millió forintért, később azonban visszavonták a hirdetést. A család azonban 2016 elején a környéken található Mányon is terjeszkedett: közel háromszáz hektárnyi földet vettek 330 millió forintért.

Forrás: stop.hu
Feltöltő: human
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

16 hozzászólásarrow_drop_down_circle

human
Eddig bírták. Most szépen elkezdik költeni az összemutyizott milliárdjaikat.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
human
Eddig bírták. Most szépen elkezdik költeni az összemutyizott milliárdjaikat.
volvós
Persze mindezt a " szülöi segitséggel, a barátok összefogásával "
Eltanulták ezt a dumát a szijj - Ártó kölöktöl !
RonaGyuri
Ja és persze az állami "bankok" hiteleztek baráti feltételekkel! =))
szép új világ
Könnyű azoknak akik a saját lábukon állnak.
Toby
Mocskos gengszsztercsürhe, a lényeg, hogy az ország továbbra is bóvli kategória !
zöldszem
@volvós: .Magyarország egy kis család,​ ​tehát az adófizetők mind családtagok...így szépen össze adtuk nekik-:(((((
verum
Termőföld helyett lovas park...
Nem baj, csak harácsoljanak. Úgy látszik a saját vagyonukat is csak herdálják. Mert bevétel abból nem lesz, csak ráfordítás. És vég nélkül nem tudnak rabolni, talán nem...
human
@verum: Amíg Orbán van hatalmon, addig mindig lesz pályázat amiből fenntartják a privát luxust. Akkor lesz fordulat mikor leváltja őket a nép. A pénzcsapok elzárulnak és kiderül, hogy Mészáros Lőrinc sikeréhez semmi köze nincs a tehetségének. Persze majd így is jól megélnek a földek után járó EU támogatásokból vagy akár az összelopott milliárdok kamataiból.
zöldszem
@human: ma, 15:29
Ezt ebben a formában, ahogy leírtad nem szabad, hogy megtörténjen. Az a mérhetetlen vagyon amit összeloptak, mind az országé. Olyan vezetésre van az országnak szüksége aki az elmúlt negyedszázad politikusait, családtagjait elszámoltatja!
Keríteni kellene egy olyan valaki, (ha másként nem megy "lízingelni")értelmiségit, aki aránylag nemzeti érzelmű pártmentes! Na, ha ő megvan, mellé keresni szakértőket. Ha hagyjuk a patkányokat vagyonostul menekülni, itt fogunk a nincstelenség miatt egymást ölni egy szelet kenyérért.
micfild
@zöldszem: Beleették magukat már mindenhova... olyanok mint az áttétes rák. Orbán talpnyalóinak köre már többtizezer ember lehet, aki félti a koncot-- gondolok itt...- polgármesterekre... az állami és önkormányzati cégek vezetőire..és azok beépitett embereire... azokra akiknek földet- trafikot egyebeket juttattak... és olyan mértékűre növelték már az államadósságot, hogy ember nincs aki kihúzná az országot a córeszból.
verum
@human: - node, a pályázatnak mi a forrása?
dr. prédikátor
Fejér megyét átkeresztelték!!! az új neve: viktor szopkin megye!
human
@verum: Kreatívak a fijjúk. A TAO-ból is milyen szépen felépítették a felcsúti fociakadémiát.
verum
@human: -éppen mert kreatívak, mi gátolja meg abban, hogy elvegyék az itthoniaktól, amijük van?
human
@verum: Semmi. Az alaptörvényben is benne van, hogy ha az EU büntetést szab ki a korrupt pénzfelhasználás miatt, akkor megadóztathatják a lakosságot. Tehát ők semmiért nem felelnek. Nincs is kényelmesebb dolog más pénzével kaszinózni. Ha vesztenek, akkor sem vesztenek.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.