A brüsszeli robbantások miatt kettes fokozatú terrorkészültség lépett életbe Magyarországon. Járőröket és páncélozott gépjárműveket vezényelnek a Budapest Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtérre, továbbá a metrók területén és a Parlament előtti Kossuth téren a Terrorelhárítási Központ munkatársai is megjelentek.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Sziszifusz
Egy kissé túljátszák szerepüket, kell egy kis színjáték a lakosság félelemérzetének kiprovokálására. Megy a szokásos figyelem terelés.
Magyarország egy jelentéktelen kis ország. A terroristák, támadás helyszínéül, nem ilyen célpontokat szoktak kiszemelni.
Ha esetleg mégis itt akarnának a terroristák akciózni, kötve hiszem, hogy a közterületen sétálgató TEK-esek azt megtudnák akadályozni. "Dobbal nem lehet verebet fogni".

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.