Nagyon durva intézkedéseket jelentett be Pintér és Simicskó. A terrorizmusra adott válasz a lehallgatás és a megfigyelés.

Forrás: 24.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

41 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Hellcat
Na itt a vég. Alig várta a fidesz hogy valahol balhé legyen...ennek ürügyén most gyorsan átpréselnek pár diktatorikus dolgot a parlamenten.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
kakaósbögre
Azt hiszem itt az ideje hogy letisztázzuk ezt a kérdést.Képzeljük el hogy ez a kormánynak látszó rablóbanda tényleg a magyar emberek miatt aggódik,és nem az miatt hogy kiesvén a hatalomból mennek a böribe.Tudom,ez nem igaz de képzeljük el.Naszóval,számomra akkor is elfogadhatatlan hogy egypár gyáva kutya miatt,kik a vihar első jelére fülüket-farkukat behúzva,szűkölve menekülnek valami sarokba,az én szabadságomat korlátozzák.Ez elfogadhatatlan úgy emberként mint férfiként,mint magyarként.Őseink forognak sírjukban,hiszen ők sokkal nagyobb veszedelmekkel néztek szembe,sokkal többet veszíthettek és mégis felálltak és a szemébe röhögtek az ellenségnek.Mégis,kinek néznek ezek engem?Ember vagyok,férfi vagyok,magyar vagyok.Ha harcolnom kell,harcolok.A szabadságomért,a jogaimért,az életemért.De nem tűröm hogy egypár gyáva senki -aki a tyúkszaros életéért és az összeharácsolt vagyonáért aggódik- engem bármiben is korlátozzon. "A szabadság fáját időről időre a hazafiak vérével kell megöntözni." Ha kell hát legyen.
satan
@KERKA: Akinek írtam érette. Szerinted a terroristák életbe maradnak? Támogatóik?
karma1
@satan: Levelezhetnel az illetovel akar priviben is, kulonben csak azt hisszuk rolad, hogy az atlagosnal is zavarosabb a gondolatvilagod.

A terroristakrol pedig jobb, ha tudod: az eletuket becsulik a legkevesebbre, lasd meg : II.VH-s japan kamikazek,
A terroristak tamogatoira viszont nagyon , de nagyon sokszor nem derul feny, igy csodalkoznal, ha sorra kiderulnenek olyan kapcsolatok, hogy kik is tamogatjak a terroristakat, a terrorizmust.
karma1
A cikk elso mondatat nem igazan ertem, hiszen hogy vezethetnek be valamit, amirol meg nincs torveny. (De lehallgatas, megfigyeles mindig is volt, van es lesz is).
Szókrakész
Nem közvetlenül, de csatolható a témához a Gladió Hadművelet és NATO.
Hogy megértsük az európai tenorizmus lényegét.
És Orbán csicska ebben.
A nyugat tomporát polírozza.
Mi vagyunk a próbababa.
satan
@karma1: Jól van na, értette , kimaradt a t.
Merkel nyanya is hívta őket, most meg sunnyog.
Amit írtál az is csak egy sejtés, a támogatói oldal kikből tevődik össze, soha nem tudjuk meg.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.