Kettős interjút ad a Heti Válasznak Schneller István urbanista, a Hauszmann Bizottság kilépő tagja, valamint a Hauszamm Terv megvalósulásáért felelős L. Simon László államtitkár. Bár utóbbi saját bevallása szerint a szakmai szempontokat próbálja képviselni, folyamatosan politikai skíre tereli a beszélgetést.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
ahogy a cikkhez is odaírtam (ha még nem törölték le)
Ez tényleg a legutóbbi idők legdurvább vicce

a derék hvg.hu idézőjel, felkiáltójelek és röhej-jel nélkül tudta ezt leírni

L. Simon László államtitkár. úgyis mint harmadrangú fűzfapoéta, a szakmai szempontokat próbálja képviselni Schneller István urbanistával, a Hauszmann Bizottság kilépett tagjával szemben???
Aki Én
Neked, mint kívülállónak mi a véleményed az intelligenciáról, becsületről, szavahihetőségről?
Én e téren nem látok összefüggést.
Clavigo
Lósimon meg a szakmaiság...meg a megújuló energiák szakértője...is.
eszegfu
@RonaGyuri: Lehet, hogy a hvg.hu is "röhögcsélt" egy jót ezen... de valóban a figyelemfelkeltő cimben irásjelek nélkül közölték (a szövegben már helyesen)... de ettől függetlenül tényleg döbbenet L. Simontól... nem tudom mit képzel magáról?!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.