Háromszintes wellness-központ és bunker lesz egyszerre a MNB alapítvány budai villájában. 

A Magyar Nemzeti Bankhoz (MNB) tartozó Pallas Athéné Geopolitikai Alapítvány (Pageo) még tavaly ősszel jelentette be, hogy kutató és oktatási központot alakít ki a Budai Várnegyedben. Két ingatlant vettek akkor: egyet a Budai Várnegyedben, és egy 1 milliárdot érő villát pedig Matolcsy György jegybank-elnök lakásának szomszédságában, a XII. kerületi Mátyás Király úton – írja a 444.hu.

A Pageo akkori közleménye szerint az alapítvány "az Úri utca 72-es szám alatt található műemléki épületben alakítja majd ki székházát".

A 444.hu-hoz került terv szerint ennél azért többről van szó, és az alapítvány háromszintes, wellness-funkciókkal bővített bunkerrendszert építene a Budai Várnegyed oldalába. A tervet kedd reggel titkos ülésén tárgyalta a műemléki tanácsadó testület tervtanácsa.

Az Úri utca 72. szám alatt található műemlék épületet a Pageo egyébként a Szép Házak Kft.-től vásárolta meg tavaly nettó 795 millió forint vételáron.

42 hozzászólásarrow_drop_down_circle

human
Őrök, fegyverek, lőszerek, magánosított közpénz, wellnes bunker. Ehhez annyit tennék hozzá, hogy a jó édes kurva anyátokat.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
sokanvagyunk
@Bercifiu: (16:43) A szmájlit is vedd figyelembe a végén... - Gondolom, a kárpátaljaiak magyar nyugdíja is - akiktől soha ide nem folyt be pénz -, abból folyósítanak. :)))
A nyugdíjjáruléknak nevezett adóról itt is olvashatsz.
www.danyikronika.hu/node/7528
Kutyuska
Amikor a bunkerben lesz Orbán és bandája, be kell falazni minden kijáratot, vizet, áramot elvenni. Ha a klíma megfelelő lesz, lehet, hogy mumifikálódik Orbán.
Akkor árverést kezdeményezünk, ahol a lengyelek, azerbajdzsániak és oroszok részvételére feltétlen számítunk. Aki többet fizet érte, viheti.
prime777
@Hellcat: "
Minden naposak lettek az olyan hírek amik egy normális országban önállóan is felkelést okoznának."
Itt ezek a dolgok senkit sem érdekelnek.
Tudod!
Ami nem a fidesz az mind komcsi.
Azt meg utálja a magyar.
Ennyi.
Még él Orbán addig a nyakunkon lesznek.
Mindegy,hogy az országból már semmi sem marad a nép kezében.
Még 8 évük van nekik.
Cicamama55
Mélyre ássák magukat jólétbe ágyazva, felfegyverkezve...Micsoda világ!
batukán
Wellnessbunker...ez jó smile hangulatjel...nem is tudtam eddig, hogy mi hiányzik a magyar ember életéből! ...hát persze! Egy ilyen bunker...jaj, akarom mondani bunkó, az hiányzik a magyar embernek...egy eszköz a kezébe, hogy az ilyen bunkermániásoknak jót sózhasson a fejére hátha attól eszébe jut a kórház...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.