Az Iszlám Állam célba vette Magyarországot – fogalmazott Lázár János Miniszterelnökséget vezető miniszter csütörtökön sajtótájékoztatón, hozzátéve: a kormánynak fokozott a felelőssége, hogy minden magyar biztonságát garantálja.

 A tárcavezető megerősítette: a kabinet komolyan veszi az Iszlám Állam fenyegetését, nem becsüli alá, és mindent megtesz, hogy garantálja az ország biztonságát.

A brüsszeli robbantásról szólva arról tájékoztatott, hogy az egyik magyar sérült, aki a brüsszeli magyar állandó képviselet munkatársa, elhagyhatja az intenzív osztályt, az állapota folyamatosan javul.

Lázár János kitért arra, hogy pénteken ötpárti egyeztetés lesz a Belügyminisztériumban a kormány terrorellenes akciótervéről, amely alapján eszközöket kapna a rendőrség terrorcselekmények elhárításához, megakadályozásához, felderítéséhez. A Miniszterelnökség vezetője reményét fejezte ki, hogy az ellenzék támogatni fogja az akciótervet.

23 hozzászólásarrow_drop_down_circle

leszúrt rittberger
Úgy várták már a kormányban mint a mikulást :DDDD

Nem lennék meglepve, ha ők hergelnének a háttérben ezekkel az "Iszlám Állam a twitterén megüzente" című dolgokkal, amikről senki nem mondja meg, hogy nem Pintér Sándor írta ki egy kamu twitter felhasználóval...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
huKKK
@Alzheimer Fauna: Szerintem kár volt ennyit gépelnie. Annyi értelmes dologra fordíthatta volna az idejét.
zöldszem
@sziha: Délután hatalmas dugó az M1-sen. Helikopterek, rendőrség, mentők, a tűzoltók, meg persze millió autó! A sorok közt fiatalember kopog az ablakokon.
- Mi történhetett? - kérdezi a sofőr.
- Valami arab terroristák elrabolták Orbán Viktort! 10 millió dollárt követelnek, és ha nem kapják meg, lelocsolják benzinnel és elégetik! Én most arra gyűjtök!
- A többiek mennyit adtak?
- Hát nem mindenki egyformán, de az előtted álló 2 litert...
micfild
@leszúrt rittberger: hm--- én meg már azt hittem csak engem kapott el valamiféle üldzési mánia a sanyabácsival kapcsolatban-- meg eszembe jutott az aranykéz utca is
micfild
@Hellcat: A rettegés nem kellemes... és van kitől félni, de az nem az ISIS... és ne felejtsd el a "tenortörvényt" amit mindenáron keresztül akarnak verni... ha nem sikerül a rettegségkeltéssel megoldják majd máshogy... mert ők egyre jobban rettegnek a néptől.
Hellcat
@micfild: A rendeleti pénzosztás törvény már átment...igazából most már lehetne baszogatni a qrbánt, hogy adjon pénzt erre meg arra...iskolák vagy kórházak...elvileg most már nem kell hozzá a parlament.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.