Évtizedek óta nagy hatalmú vezetőkkel dolgozó neves pszichológussal, dr. Varga Zoltánnal beszélgetett munkatársunk Orbán Viktorról. A Nagy Imre és mártírtársai 1989-es újratemetésén történtekről, Orbán Viktor szerepléséről a pszichológus ezt mondja: "Ha valaki a jövőbe lát, legfeljebb azt tartotta volna szinte bizonyosnak, hogy mint mindenkit, őt is megrontja majd a hatalom. Az idősebbek összerezzenhettek, amikor egy ismeretlen, és semmiért nem felelős fiúcska ordított fejhangon az orosz kolosszus arcába, hogy takarodj haza, mert akármennyire is repedezett a Szovjetunió, még emlékeztünk Berlinre, Budapestre, Prágára, amikor az ilyen szívesen hallott, de veszedelmes kiabálásra az „oroszok” elég éles hangon válaszoltak. De ő a tudatlanság bátorságával kiállt százezer ember elé és kiabálta, hogy ruszkik, haza. Ez ma hőstettnek tűnik a történelem fénytörésében, de akkor és ott ostobaság volt. "

Feltöltő: Mézike
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

26 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Mézike
...nem szoktam a cikkekból idézni, de most megteszem.

...Arra a kérdésre, hogy "hogyan tud véget érni egy ilyen totális, mindenre kiterjedő hatalom?", dr. Varga Zoltán, egyebek mellett, ezt mondja:
"– Vége lesz, de attól tartok, már nem tud békésen vége lenni. Mert azt nem lehet kulturáltan ordítani, hogy Orbán, takarodj, nem lehet úgy, hogy tisztelt miniszterelnök úr, szíveskedjék eltakarodni. A pillanat bármikor eljöhet."
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Vizual
Olvastam az egyik rendszerváltó SZDSZ-től, hogy Orbán azért mondta azt a beszédet mert ők nem merték vállalni. Igy a cikket hitelesnek tekintem. De azóta sem jött meg az esze. Elefánt a porcelán boltban.
egon1
@Mézike: Jómagam -és a környezetemben szinte mindenki egyetért,Dr Varga Zoltán,kiváló pszichológus megállapításaival,amit a jelenlegi beteg, regnáló Magyar miniszterelnökről írt !...Ami igazán szomorú,a környezetében levő-(súlytalan-skizofrén-korrupt) munkatársai,tanácsadói,semmivel nem különbek -sőt,a megalázó seggnyalásaik által maradhat csak hatalmon, ez az idegbeteg ember !
kkalman
Szomorú, hogy Magyarországnak egy elmebajos miniszterelnök jutott. Még szomorúbb, hogy szemmel láthatólag nem csak neki zavaros a feje, hanem az egész kormánynak. Ami végképp elkeserítő, hogy ezt a komplett diliházat nem lehet demokratikus úton eltávolítani a hatalomból, de még a közeléből is el kellene, csak erőszakkal.
rapier
Istenem! Ha a Merkel, Junker, Schulz triót vizsgálnák Schteinhofban újra nyitna az intézmény. A "modern", enyhén pedofil kónbanditáról már ne is szóljak!
Mézike
@egon1: Ennek a "megalázó seggnyalásnak" köszönhetik a milliós bevételeiket.
Tudják, értik milyen a miniszterelnök. A seggnyalást sztem ők nem érzik megalázónak.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.