A szolgáltatók a gázt is olcsóbban szerzik majd be, de nekünk nem adják majd olcsóbban tovább. A világpiaci változásokat figyelve nem véletlenül követelnek újabb rezsicsökkentést sokan, a témát az ellenzéki pártok közül főleg a szocialisták próbálják napirenden tartani. A kormánynak azonban más tervei vannak. Részükről többször előjött érvként, hogy egyelőre nem csökkentenek, inkább elkülönítve gyűjtik az áresés hatására a földgázkereskedőnél maradó pénzt, és ha esetleg fordul a világ, és árat kellene emelni, majd nem kell: az összegyűjtött pénzből közép távon is szinten tudják tartani az árakat.

Forrás: index.hu
Feltöltő: Mézike
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
ezt is megmentették nekünk, mint a nyugdíjpénzeket! =))
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Toby
Készülhetünk, hogy valahol máshol lesz nagy szopatás !
lampa laz
Csak nem nárcisz szemműtétjére gyűjtik az árrést?
human
Tehát most azért nem csökkentik az árakat, hogy később ne kelljen emelni. Ezt remélem mindenki megjegyezte.
Desischado
Nm inkább ellopják a különbözetet, ahogy eddig is tették? Egyébként erre számítottam. Ahogy állami tulajdonba került, rögtön jön az áremelés! Hogy a betonba kötnének bele, lehetőleg a 600-as fajtába!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.