A Fradi-stadion, azaz a Groupama Aréna rendezvénytermében tartotta lagziját vasárnap Fürjes Balázs, a kiemelt jelentőségű budapesti beruházások kormánybiztosa – értesült az Index.

A vendégseregben olyan illusztris személyek is feltűntek, mint például

Tarlós István főpolgármester, Kubatov Gábor, a Fidesz alelnöke és a Fradi elnöke, valamint Deutsch Tamás, a Fidesz uniós képviselője.

A stadion újjáépítését Fürjes Balázs irányította, egészen a 2014-es átadásáig. A komplexumot eleve esküvőbarátra tervezték, erről árulkodhat az itt található 900 parkolóhely, és több, 50-től 1500 főig terjedő vendégsereg befogadására alkalmas rendezvényterem.

Arra a kérdésre, hogy mindez mennyibe került, és a piaci áraknak megfelelő fizetési feltételek mellett szervezték-e meg a stadionban a lakodalmat, a kormánybiztos és a Groupama Aréna rendezvényszervezői irodája egyelőre nem válaszolt.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

namihami
Remélem Gripenek is voltak.
Mit ér egy olyan esküvő, aminek nem emeli a fényét még néhány lökös is.
Kerül, amibe kerül---nekünk.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
nyanya001
Arra a kérdésre, hogy mindez mennyibe került, és a piaci áraknak megfelelő fizetési feltételek mellett szervezték-e meg a stadionban a lakodalmat, a kormánybiztos és a Groupama Aréna rendezvényszervezői irodája egyelőre nem válaszolt.
Még nem tudják mit is hazudjanak, valami számlát meg majd kreálnak utólag !!
human
Hogyhogy. A szépművészeti zárva volt?
Desischado
A költségekről bezzeg nagy a kussolás! Akasszanak fel hétszer, ha a saját pénzükből finanszírozták! Ez is a mi adónkból van, hogy szakadna rájuk a plafon!
Cicamama55
Több sportcsarnok is szokott jó pénzért helyszínt adni hasonló rendezvényeknek. Bevételi forrást jelentenek ezek számukra, a kihasználtsági mutatókat növelik, a fenntartásukhoz jelentenek ezek forrást... Ez a hír csak akkor hírértékű, ha ő vatikáni valutában fizetett.
embargo
a teljes képhez hozzátartozik, hogy jelen többek között volt Oszkó Péter is. aztán még Gulyás Gergely és más, kevésbé ismert politikusok (Szerdahelyi Balázs pl.)
grippenek nem voltak, pedig még a nap is kisütött. viszont megnéztük - szigorúan messziről -, hogyan "nől a gyöp". lámpázták is. bizony.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.