Kubatov Gábor a Magyar Időknek adott interjút, amiben beszélt a Nemzeti Választási Irodánál történt botrányról és el is határolódott a történtektől.

A választási irodánál felsorakozó fiatalembereket még csak látásból sem ismerem. Ők nem az FTC alkalmazottai.

- jelentette ki Kubatov.

Elmondási szerint senkit sem kért meg arra, hogy a választási irodához menjen, azon a bizonyos napon. A kopaszokról elmondta, hogy az FTC-vel biztosan nem állnak kapcsolatban, ha megjelentek a meccseken az csak azért lehetett, mert egy alvállalkozó foglalkoztatta őket.

Kubatov még látásból sem ismeri a kopaszokat

Cáfolta, hogy bármilyen kapcsolat lenne a személyi titkára Kindlovits Máté és a választási irodánál Erdősi Lászlónét segítő fiatalember között, mert bár valóban együtt jártak iskolába, régen nem beszéltek.

A Fidesz alelnökét azért nem lehetett elérni a botrány idején, mert közelről figyelte meg az amerikai választásokat, a Republikánus Párttal igyekezett jobb kapcsolatot kialakítani. Azzal viszont ő is egyetért, hogy a népszavazási törvényeket meg kell változtatni. Mélyen elítéli az ehhez hasonló méltatlan helyzeteket.

Az előhozott választásokon szenvedett vereségekről azt mondta, hogy szerinte az MSZP és a Jobbik összejátszik, a jelölteik kitérnek egymás elől, háttéralkukat kötnek, bár erre csak közvetett információk vannak – mondta a Fidesz alelnöke a Magyar Időknek. 

29 hozzászólásarrow_drop_down_circle

papa.49
Kunbaszó én se ismerlek téged, de mivel látom mit csinálsz NEM IS AKARNÁLAK MEGISMERNI, legfeljebb majd a bírósági tárgyaláson ahol számot adsz a rengeteg hazugságodról, meg azért ne legyél ennyire biztos te csak addig lesz a Fradi elnöke amíg a csutifélkegyemű a ME. ha az lebukik, te is repülsz, na nem mint a SAS, csak mint a VERÉB)))))))))))
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
nezelodo
@vonotok: Az ő bandájában nem a szemorvos, hanem a "fa testápoló" járja. Azért viselkedett olyan szerényen a szoci ott a fideszes bűntanyán, aminek a leánykori neve NVI.
verőce21
Látásból nem, csak hallásból ismeri őket. :)
Borsodi
@Butautáló: Fideszbe csak akkor kerülhetsz be ha hihetően tudsz hazudni,és el tudsz tüntetni pillanatok alatt több milliókat. egy embert szolgálsz,ez esetben bármit megtehetsz felelősségre nem vonhatnak.Védettséget élvezhetsz.
Butautáló
@Borsodi: Előbb kerüljek ciklonba mint a fityeszbe! Még megennének!
Bercifiu
@papa.49: Faszikám! Ezek a suttyók nem sorba álltak.
papa.49
@Bercifiu: Tökikém próbálj meg emberhez méltó lenni, JÓ!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.