A Demokratikus Koalíció (DK) azt szorgalmazza, minden politikus nyilatkozzon arról, hogy van-e érdekeltsége offshore cégben.

Gréczy Zsolt, a párt szóvivője keddi, budapesti sajtótájékoztatóján emlékeztetett arra, hogy az elmúlt napok hírei szerint két magyar politikus is érintett a panamai offshore-botrányban.

Közölte: nyilvánossá kellene tenni a képviselők feleségeinek és élettársainak vagyonnyilatkozatait, hogy kiderüljön, nekik van-e érdekeltségük az offshore-ügyekben és ha van, akkor ezt megjelölték-e.

Gréczy Zsolt egyúttal elmondta, a DK összes vezető politikusa és országgyűlési képviselője nyilatkozatot írt alá arról, hogy sem ők, házas- vagy élettársuk nem rendelkeznek semmilyen offshore érdekeltséggel.

A Süddeutsche Zeitung német lapnak több százezer offshore cég titkos adatát szivárogtatta ki egy titkos forrás a Mossack Fonseca panamai ügyvédi irodától, amely névtelen offshore vállalatokat ad el az ügyfelei számára a világ számos részén.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
nezelodo
@rapier: 13:20. Ha csak a Fletó lenne offshoros, naponta többször elélvezne az esküdt ellensége, de tartok tőle, ha mindet felderítik, az élvezetnél sokkal nagyobb lesz a fejfájása, dührohammal kiegészítve.
Hellcat
Nem ezt akarta a jobbik is? Hogy a család vagyonnyilatkozatát is nézzék? nagyon jobbikos barátaim midig mondogatják, hogy ami a Jobbiknak is jó azt támogatják..na megnézem, hogy ez mellé beállnak-e.
rapier
@nezelodo: Na erre nem tudok válaszolni. Nem tudom ki offshoros!
Jozefina
Ez olyan, mint az ügynök törvény. A fidesz-kdnp-s bagázs fosik az igazságtól, ezért mindent hárítanak, elleneznek, inkább háborúznak, meg titkosítanak, míg a nép áradat el nem söpri őket örökre!!!
nezelodo
@rapier: Tartok tőle, ez is olyan lesz, mint az ügynöklista. Mire hajlandóságot mutat majd esetleg a fidesz a közzétételhez, addigra annyira át lesz szabva, (pedig naiv koromban azt hittem ők hajtják keresztül a nyilvánosságra hozást), hogy csak a politikai ellenfelek lejáratására lesz jó, az eredetire nem fog hasonlítani.
Van egy barátom, amíg a teológiára járt, megpróbálták beszervezni. Elpanaszolta az egyházi feljebbvalójának, és láss csodát leszálltak róla. Szegény naiv, meg nem tudta, vagy akarta levonni a következtetést.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.