Matolcsy György jegybankelnök szerint a kormány és személyesen Orbán Viktor a gazdasági növekedés oka, de van még hova fejlődni. Matolcsy György a Magyar Kereskedelmi és Iparkamara Gazdasági Évnyitóján vázolta fel a jegybank és a kormány eddigi és jövőbeli gazdasági tevékenységét. A pátosztól abszolút nem mentes előadásban Matolcsy elmondta, három pilléren áll a magyar gazdasági növekedése: gazdaságpolitikai változáson, monetáris átalakuláson, és a versenyképesség növekedésén.

Feltöltő: kakaósbögre
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Hellcat
Gyuri vazzeg tudom, hogy éppen a fizetésed készülnek megduplázni 5 misire, ami persze nem gáz, bár tudom hogy anno minden fizu 2 misis felett kurvára csípte a szemeteket...naszóval Gyuri...most tényleg be kell nyalni a meleg szarig? A vityától nő a gazdaság? Kihívásnak érzed ezt? Egy mondatban minél többet hazudni? Én a helyedben rohadtul befognám a számat, mert ha esetleg jön a népharag, neked is fényesre pucolt lámpavas jut a vitya mellé.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
bakegya
BIrka magyar, megérdemli,egy ilyen telhetetlen,erőszakos orsos maffiózó és hadteste FOSSZA KI.
nyanya001
Annyira hasítunk, hogy már Románia is lehagyott bennünket !
Toby
Na, lássátok feleim szümtükkel, e nemes nemzethy hasítás miatt van 5-600.000 magyar külfoldön, ők ott hasítanak, ,mert mazochisták !
Desischado
Ez már megint mit vett be?! Nagyon ütős lehet! Vagy csontig benyalt a vezírnek? Gusztustalan! És szépen kérdem, ha annyira "hasítunk", akkor miért menekül innen mindenki, aki teheti, és miért vagyunk a béka hátsófelénél is alább?
human
És a nők is Orbántól szülnek többet, hülyegyerek.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.