Az MSZP budapesti elnöke "a háromigenes népszavazás" témáit a Fidesz-politika szimbólumainak tartja: a föld a lopást, a bérplafon az urizálást, a vasárnapi boltzár pedig a szabad döntést jeleníti meg.

 Kunhalmi Ágnes vasárnap azt mondta: "a gazdáktól még a földet is ellopják", a fideszesek "kontroll nélkül" tömik a haverok, oligarchák és családtagok zsebét, a vasárnapi boltbezárás ügye pedig a szabad döntés szimbóluma, hogy az emberek akkor vásárolhassanak és dolgozhassanak, amikor akarnak.

A képviselő szerint a népszavazás alkalmat ad arra, hogy az emberek kifejezzék véleményüket nemcsak magukról a kérdésekről, hanem az oktatás, az egészségügy helyzetéről is és arról, hogy Magyarországon nincs kormányzati teljesítmény.

Hozzátette: az emberek tudják, hogy mi a népszavazás tétje, és látszik, hogy a Fidesz fél a haragjuktól. A népszavazás mögött "nem Európa, vagy Brüsszel, nem Angela Merkel, de még csak nem is Soros György áll, hanem a magyar emberek, akiknek elegük van" – fogalmazott, felszólítva a Fideszt, hogy "ne merjen megfutamodni a népakarat elől".

Kunhalmi Ágnes közölte, hétfőtől négy állandó aláírópontot hoznak létre Budapesten.

14 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Toby
Látni kell, hogy már régen nem az emberek valós érdeke az első, hanem az "adok a pofátokra" című visszavágós ! Ebben élen jár a karám ! Meg abban is, hogy döntő kérdésekben csak orbánc népszavazhatott, majd ezt követően kidobták a mócsingot "a magyar embereknek " !
Aztán van az a kondamegoldás is, amikor le van szarva "a magyar emberek" véleménye, az van, amit a karikalábú törpe akar ! Illiberáliának ez a lényege, no meg a vagyonosodási ellenőrizhetetlenség ! Mocskos tetves hulladékbagázs !
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Szókrakész
A fidesz beérte egy egyigenessel is, amivel 2010-ben végleg kicsinálta az mszp-t.
Melyik a hatásosabb?
Lackó50
Most még próbálkoznak ellenpropagandával, de ha ennek nem lesz megfelelő a visszajelzése, akkor a következő lépés az lesz, hogy ENGEDVE A NÉP AKARATÁNAK !, VISSZAÁLLÍTJUK A VASÁRNAPI NYITVA TARTÁST !. Abban a pillanatban ki van húzva az ellenzék által tervezett népszavazás. Ahogy mindent elkövetnek azért, hogy a tanárokat lejárassák, itt is mindent el fognak követni azért, hogy őket ne érje látványos presztizs veszteség.
Desischado
@Lackó50: Ez az én véleményem is. Ha látja a banda, hogy mindenképpen lesz népszavazás, akkor majd ezzel fognak előállni. De szerintem nem fognak célt érni, mert egyre több embernek nyílik ki a szeme, nagyon sokaknak elegük van már ebből a rabló bandából. Max, a birkák fognak tapsikolni.
Lackó50
@Desischado: Akár jósnak is elmehetnék. Hangosan felröhögtem ma, mikor bejelentették, hogy a kormány visszavonja a vasárnapi zárva tartást. Az a nagyon hülye MSZP meg úgy nyilatkozott, mintha teljes sikert értek volna el. Mint aki nem érti, hogy ennek az egésznek mi a lényege. Mire helyzetbe kerültek volna, kihúzták a szőnyeget a lábuk alól. A többi kérdést se tudják így beadni. A FIDESZ nagyon jól tudta, hogy ezt a népszavazást simán elbukták volna. Nekik nem volt nagyon választásuk. Inkább feladták nagyon gyorsan az álláspontjukat, még mielőtt kiderült volna, hogy a szükséges aláírásokat is határidőn belül összegyűjtik. Ezek jobban félnek a népszavazástól, mint bármitől. Az egész 2/3-os dumájuk omlana össze. Ez a Tóbiás meg az ő emberük lehet, ha ennyire örül és győzelemnek tekinti a FIDESZ-nek ezt a lépését. Itt már azt se lehet elhinni nekik amit kérdeznek.Viszont amilyen hülyék, könnyű átlátni rajtuk.
Desischado
@Lackó50: Azért a másik két kérdés él, tehát meglehet tartani a népszavazást. Nem szabad leállni, épp ez a lényeg! Bár belebuknának! De ha nem is, akkor is elindulhat egy lavina, ha az emberek látják, hogy igenis, lehet eredményt elérni, akkor nekibátorodnak, és beindulhat a dominó effektus! Stílusosan fogalmazva, add istenkém, hogy Püthia legyek, hanem is Delphoiból, de mindenképp jót jósoljak!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.