Az MSZP budapesti elnöke "a háromigenes népszavazás" témáit a Fidesz-politika szimbólumainak tartja: a föld a lopást, a bérplafon az urizálást, a vasárnapi boltzár pedig a szabad döntést jeleníti meg.

 Kunhalmi Ágnes vasárnap azt mondta: "a gazdáktól még a földet is ellopják", a fideszesek "kontroll nélkül" tömik a haverok, oligarchák és családtagok zsebét, a vasárnapi boltbezárás ügye pedig a szabad döntés szimbóluma, hogy az emberek akkor vásárolhassanak és dolgozhassanak, amikor akarnak.

A képviselő szerint a népszavazás alkalmat ad arra, hogy az emberek kifejezzék véleményüket nemcsak magukról a kérdésekről, hanem az oktatás, az egészségügy helyzetéről is és arról, hogy Magyarországon nincs kormányzati teljesítmény.

Hozzátette: az emberek tudják, hogy mi a népszavazás tétje, és látszik, hogy a Fidesz fél a haragjuktól. A népszavazás mögött "nem Európa, vagy Brüsszel, nem Angela Merkel, de még csak nem is Soros György áll, hanem a magyar emberek, akiknek elegük van" – fogalmazott, felszólítva a Fideszt, hogy "ne merjen megfutamodni a népakarat elől".

Kunhalmi Ágnes közölte, hétfőtől négy állandó aláírópontot hoznak létre Budapesten.

14 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Toby
Látni kell, hogy már régen nem az emberek valós érdeke az első, hanem az "adok a pofátokra" című visszavágós ! Ebben élen jár a karám ! Meg abban is, hogy döntő kérdésekben csak orbánc népszavazhatott, majd ezt követően kidobták a mócsingot "a magyar embereknek " !
Aztán van az a kondamegoldás is, amikor le van szarva "a magyar emberek" véleménye, az van, amit a karikalábú törpe akar ! Illiberáliának ez a lényege, no meg a vagyonosodási ellenőrizhetetlenség ! Mocskos tetves hulladékbagázs !
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
wagabund
ehhez a fidesznek is lesz néhány szava..

nem árt, ha az emeszpé résen lesz, mert a fidesz is készülődik...

én szóltam...
nevemnick
@wagabund: akkor csak súlyosbítja a helyzetét a fidesz.
Toby
Látni kell, hogy már régen nem az emberek valós érdeke az első, hanem az "adok a pofátokra" című visszavágós ! Ebben élen jár a karám ! Meg abban is, hogy döntő kérdésekben csak orbánc népszavazhatott, majd ezt követően kidobták a mócsingot "a magyar embereknek " !
Aztán van az a kondamegoldás is, amikor le van szarva "a magyar emberek" véleménye, az van, amit a karikalábú törpe akar ! Illiberáliának ez a lényege, no meg a vagyonosodási ellenőrizhetetlenség ! Mocskos tetves hulladékbagázs !
felnőttem kissé
Kunhalmi Ágnes -nak, nek.A feltételes mód nullával egyenértékű! Vasárnapi bolt zárvatartás.Ennyi vak ember a világon nincs.Nálunk van. Ugyanis amit nem látnak vagy nem is akarják látni hogyan is dolgozik a nép az istenadta nép? lassan két évtizede divat a 4 órára bejelentés, meló meg 12 óra, avagy 8 órásra bejelentés 12-óra robot de nem Viktoriánus szisztémában,hogy öt munkanap és szabadszombattal. Hanem meló mivel öt napi munkabérből max képviselők élnek meg Erre volt hivatkozás bocsika.!!!.szombaton is simán 12 órás. Aztán menj bevásárolni vasárnap. Max kisbolt max drága bolt. A 10 parancsolatból már 9 -et módosíthattak. Na de mivel mindenkinek telik BEJÁRÓNŐRE sameszra segitőre marad minden ahogy van. VIP kórházrban persze senki nem érintett a várólistában Max. Rétvári aki szerint felére csőkkent a várólista. Mihez képest az 5 milliárdból??Ja ha engem is egy telefon és máris soron kívül fogadnak semmi gondom, csak addig, max döglöm vagy megdöglöm nem ugyanaz.
justhpeter
Ez ennek az amatőr ellenzéknek komoly feladat lesz ez a népszavazás. Amennyiben eltöketlenkedik, akkor már nem is kell előválasztás, mert ennek a garnitúrának annyi.
wagabund
@nevemnick: ez így van..de tanulékonyak akiknek ki van adva a feladat..és nem fognak megbotlani, mert akkor soha nem lesz többé zsíros állásuk...

szerintem
wagabund
@justhpeter: pontos definíció.

nálad a pont.
Szókrakész
A fidesz beérte egy egyigenessel is, amivel 2010-ben végleg kicsinálta az mszp-t.
Melyik a hatásosabb?
Lackó50
Most még próbálkoznak ellenpropagandával, de ha ennek nem lesz megfelelő a visszajelzése, akkor a következő lépés az lesz, hogy ENGEDVE A NÉP AKARATÁNAK !, VISSZAÁLLÍTJUK A VASÁRNAPI NYITVA TARTÁST !. Abban a pillanatban ki van húzva az ellenzék által tervezett népszavazás. Ahogy mindent elkövetnek azért, hogy a tanárokat lejárassák, itt is mindent el fognak követni azért, hogy őket ne érje látványos presztizs veszteség.
Desischado
@Lackó50: Ez az én véleményem is. Ha látja a banda, hogy mindenképpen lesz népszavazás, akkor majd ezzel fognak előállni. De szerintem nem fognak célt érni, mert egyre több embernek nyílik ki a szeme, nagyon sokaknak elegük van már ebből a rabló bandából. Max, a birkák fognak tapsikolni.
Lackó50
@Desischado: Akár jósnak is elmehetnék. Hangosan felröhögtem ma, mikor bejelentették, hogy a kormány visszavonja a vasárnapi zárva tartást. Az a nagyon hülye MSZP meg úgy nyilatkozott, mintha teljes sikert értek volna el. Mint aki nem érti, hogy ennek az egésznek mi a lényege. Mire helyzetbe kerültek volna, kihúzták a szőnyeget a lábuk alól. A többi kérdést se tudják így beadni. A FIDESZ nagyon jól tudta, hogy ezt a népszavazást simán elbukták volna. Nekik nem volt nagyon választásuk. Inkább feladták nagyon gyorsan az álláspontjukat, még mielőtt kiderült volna, hogy a szükséges aláírásokat is határidőn belül összegyűjtik. Ezek jobban félnek a népszavazástól, mint bármitől. Az egész 2/3-os dumájuk omlana össze. Ez a Tóbiás meg az ő emberük lehet, ha ennyire örül és győzelemnek tekinti a FIDESZ-nek ezt a lépését. Itt már azt se lehet elhinni nekik amit kérdeznek.Viszont amilyen hülyék, könnyű átlátni rajtuk.
Desischado
@Lackó50: Azért a másik két kérdés él, tehát meglehet tartani a népszavazást. Nem szabad leállni, épp ez a lényeg! Bár belebuknának! De ha nem is, akkor is elindulhat egy lavina, ha az emberek látják, hogy igenis, lehet eredményt elérni, akkor nekibátorodnak, és beindulhat a dominó effektus! Stílusosan fogalmazva, add istenkém, hogy Püthia legyek, hanem is Delphoiból, de mindenképp jót jósoljak!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.