Életveszélyes sérüléssel szállították kórházba azt a személyt, akit szombat hajnalban lábon szúrtak a Margit hídon.

Április 9-én 2 óra 20 perc körüli időben egy kerékpárostól érkezett bejelentés, hogy őt Budapesten a II., Margit hídon egy több főből álló társaság inzultálta – írja a police.hu.

A bejelentő a rendőröket a helyszínen nem várta meg, azonban a hídon egy, a lábán erősen vérző személyt találtak, aki elmondta, hogy egy több fős csoport megtámadta, a lábán megszúrták és zenelejátszóját elvették.

A sérült személyt a mentőszolgálat munkatársai kórházba vitték, ahol a sérülését az őt ellátó orvos életveszélyesnek minősítette.

A nyomozók beazonosították a bűncselekmények elkövetésével megalapozottan gyanúsítható négy fiatalkorú elkövetőt, akiket csoportosan elkövetett rablás bűntett, valamint egy főt közülük életveszélyt okozó testi sértés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt hallgattak ki gyanúsítottként.

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Szókrakész
Épp munkába mentek a Margit hídon a "Híd a munkába" program résztvevői?
rapier
@Szókrakész: Úgy tudom, hogy az újságírók megállapodtak, hogy abban az esetben nem hozzák nyilvánosságra a népcsoporthoz tartozást, ha az valamelyik kisebbséget negatív színbe tüntetné fel! Természetsen azonnal utalnak a származásra, ha sérelmet, vagy hátrányt szenvedett az illető és valamelyik népcsoporthoz tartozik.
Ezt objektív újságírásnak nevezik!
Szókrakész
@rapier: A menekült elkövető esetet azonnal kizártam, mert akkor a qrmány már ezerrel visítaná a terrorveszélyt, migráncskvótát, stb.
Ha viszont se név, se..., mint ahogy írod, akkor tuti, hogy azok lehettek.
Mert norvég egyetemista cserediákok nem voltak.

A végén majd úgy hozza az állami "hírek", hogy ez a négy fiatal éppen munkába indult és először egy kerékpáros, majd egy másik gyalogos akarta őket megakadályozni ebben.
rapier
@Szókrakész: A hírek koncepciózus manipulálásában az újságírók hihetetlenül kreatívak. Itt van pl a Propeller cikke, mely szerint megbüntették a trv2-őt és Bayer ellen eljárás indult uszítás miatt. A cím azt sugallja, hogy Bayer miatt büntettéék meg a tv-t, de ez bizony nem így van, hanem valami reklám miatt!
Manhattan
@Szókrakész: 11.12 Látod, már az elején tudtam, hogy ide akarsz kilyukadni! Végre le merted írni! )
rapier
@Manhattan: Halkan kérdezem meg, hogy kikre gondolsz egy olyan hír hallatán, hogy két család verekedett össze 50 fővel?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.