Bár számos gátja van a kultúra felvirágoztatásának, az utóbbi időben mégis egyfajta szemléletváltás érzékelhető, melynek eredményeként megújult az intézményrendszer és megnőtt az igény a minőségi kultúrára – jelentette ki az Emberi Erőforrások Minisztériumának kultúráért felelős államtitkára szerdai veszprémi előadásában. 

Hoppál Péter az országos közművelődési konferencián arról beszélt, hogy a kultúra fejlesztése a társadalom jövője szempontjából kulcskérdés, melyhez a szereplők részéről teljeskörű együttműködésre van szükség. Hozzátette:

az elmúlt 15-20 év médiavilága arra kényszerített, hogy "viharos ellenszélben, a szellemi önvédelem eszközeivel harcoljunk".

A megújuló, az embereket megszólító intézményrendszer létrejötte, a múzeumok módszertani megújulása és az új kulturális terek létrejötte mind jó reménységgel szolgál és azt mutatja, hogy fejlődési pályára áll a kultúra – fogalmazott az államtitkár.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
qrfly
követelem, hogy a cöf valamellik részlege HARCOSAN ÁLLJON KI a szabad fingás - mint állapolgári jog !! - szabad gyakorlása mellett!!!

különös tekintettel a szabad nemzeti magyar sajtóra !!!
papa.49
Szolmizáljál kicsnyég inkább az talán jobban megy neked, te ,,hajnali sötétség,,)))))))))))))))))))))
Toby
Na, felriadt a templomi orgonista Pista ?
justhpeter
Ez a "szellemi önvédelem" a fideSS-birkák kedvenc szava. Mintha bármiféle szellemi potenciál lenne a pártban. Ezt a potenciált hivatott pótolni a Kubatov akadémia.
papa.49
@justhpeter: A ,,szellem,, ebben a bandériumban, olyan nincs, csak mérhetetlen nagy sötétség, és rosszindulat, na az van bőven))))))))))))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.