A protokoll a kisujjában van Iain Lindsay-nek, a frissen beiktatott magyarországi brit nagykövetnek. Áder János államfőnél skót szoknyában jelent meg, magyarul köszöntötte hazánk polgárait, a költészet napján pedig – szintén magyarul – József Attilát szavalt.

A HVG interjút készített Lindsayvel, ahol szóba került Orbán Viktor is.

- Együtt látjuk majd a lelátón a magyar miniszterelnökkel?

- A foci igenis fontos a diplomáciában is, kiválóan összehozza az embereket. Biztos, hogy az egyik fő témája lesz a miniszterelnökkel tervezett első találkozásomnak, ahogyan a külügyminiszterrel is sokat beszélgettünk futballról a napokban.

A nagykövet arra a kérdésre, hogy mivel bírná maradásra a kivándorló magyarokat, azt válaszolta, mindkét fél profitál a helyzetből, és a fiatalok többsége haza fog térni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

human
A pálinkáról nem volt szó? Mert a foci után az a második, ami kihúzza majd az országot a szarból Orbánék szerint.
namihami
Ez a pali nálunk ezzel az érdeklődési körrel, még ha semmi egyébhez nincs lövése sem, az idők végezetéig el fog lébecolni. Úgy kell majd haza zavarni.
Viszont lesz egy politikus, akihez a Gazdinak állandó bejárása lesz. Ha már a többi, számottevő, fogadni se nagyon hajlandó.
Borsodi
Csak a fociról ,jó hogy nem az egészség ügy a téma.Ami a legfontosabb a futbal. aztán a kisvasutamat is megmutatom,valamint a nemlétező birtokaimat.Majd mehetünk a váramba.
bakegya
NAGY KÖVET VESZ LE A VÁLLUNKRÓL,MERT a SEMMIRŐL BESZÉLNI NEM KÖNNYŰ-DE ÓDÁKAT FOG HALLANI-jó pénzért.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.