A haldokló egészségügyről készített összeállítással sokkolta követőit Gyurcsány Ferenc egykori miniszterelnök, aki ma a Demokratikus Koalíció elnöke.

Facebook-oldalán így kommentálta a kisfilmet:

A magyar egészségügy jelenleg az összeomlás óráit éli. Rendes egészségügyi ellátás ma már csak a kiváltságos keveseknek jut. A sokaknak, hiába fizetnek adót, nem jár a gyógyulás lehetősége.

Ez Orbán Magyarországa. Ez a kevesek Magyarországa.

108 hozzászólásarrow_drop_down_circle

verum
@Szókrakész: - miért hazudsz? Aki itt él ebben az országban, tudja, hogy Gyurcsány többet tett az egészségügyért! A vizitdíj is jól jött, de Orbán leszavaztatta a birka néppel.
Orbánnak százszor annyi oka lenne buknia, mint Gyurcsánynak, de ő diktátor módra bevédi hatalmát. Soha olyan mértékben nem sérültek emberi jogok, mint amióta ő a kisisten.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
verum
@ziziplanet: - még valami. Ha a megélhetésnek van tere, a politikai hozzáállás fontossága el is sikkadna.
egyvandor
100. fölött.
A Feri megint felkavarta a vizet :DDDD
Törölt felhasználó
@verum: Ezekben tökéletesen egyetértek veled, de mégis ott tartunk, ahol. kb annyi a szerencse, hogy megszűnt a kétharmad. Nyilván a fidesz sok-sok hibára hivta fel a figyelmet, nem csak nálunk, hanem az eu-ban is. PL szép gondolat a bizalom, bizni a haladásban. Aztán jön egy fidesz, ami nem páratlan a történelem során, hogy egy "náci" párt úgy játsza ki az amúgy jóindulatú rendszereket, hogy mindig határvonalon táncol, páváskodik. Valahogy vissza kell adni a nép kezébe azt, hogy nyilvánvaló gaztetteket ne lehessen véghez vinni.. Bebizonyosodott, hogy a kétharmad gyakorlatilag, nem demokrácia a jelenlegi alkotmány, alaptörvény szerint, hanem királyság. De ezt visszaállítani szintén a nép feladata, hiszen ahhoz is kétharmad kéne, hogy ezt visszaállítsuk..:) Szerintem jópár évtizedig nem lesz ebben az országban politikailag kétharmados egyetértés választások szintjén, viszont egy kérdésben simán. Akkor egyezzünk ki abban, hogy helyre kéne állítani a jogrendet, a fékek ellensúlyok rendszerét és a választási bizottság függetlenségét, szabad sajtót, stb...De ez politikai úton gyakorlatilag most lehetetlen..:(
spu00
@ziziplanet: @verum: Elnézést, hogy bele szólok érdekes beszélgetéseikbe, de ha nem bánják egy két szóval hozzá tennék.
Azt, hogy mit hiányolnak az érthető és tényleg szükség lenne rá.Ha megvizsgálják a nyugat demokráciájának kialakulását, akkor rájönnek, hogy egyik ország sem volt olyan helyzetben, mint M.o, s az ő demokráciájuk nyugodt körülmények között alakult ki, melyeknek alapvető filozófiájuk volt az emberek tisztelete, s azok elfogadása.Ha megvizsgálnák, akkor a gazdasági állapotok hosszú idő alatt alakult ki, s azokat az emberek elfogadták, elfogadják.
A pártok létre jötte már egy konszolidált időszak eredménye volt. Az, hogy voltak átmeneti időszakok, az csak erősítette őket.
Addig amíg M.o nem erősödik meg gazdaságilag, s az emberek nem gondolkodnak nemzetben, addig csak álmodozni lehet. Vannak ennek a kormánynak hibái, s még lesznek is, de jelenleg jobbat nem tudnak létre hozni. Ha valaki csak a jelenlegi helyzet alapján tud véleményezni, s azt nem veszi figyelembe, hogy honnan kerültünk ebbe az állapotba, azt csak sajnálni lehet.
Törölt felhasználó
@spu00: Sajnos a jelenlegi helyzet is válhat néhány kormány, évtized alatt kiindulóponttá..ez csak korosztály kérdése. Társadalmilag elég nagy probléma szerintem az az újgazdag, kultúrálaltan "kitömött" réteg, akiknek gyerekei abban az értékrendben szocializálódtak, ami ma folyik és ehhez még sok pénzt is ad apuci meg egy új 7 bmw-t és azt a batyút az élethez, hogy te! megtehet fiam és ha baszakodik, akkor mosd le a föld színéről, ha kisember akkor még röhögd is ki, hogy mit képzelt.. A fidesz egy nagyon tudatos társadalmat épít gondolva arra is, ha ők már nem lesznek, akkor az eszme, a kiépített origarchák, új kiskirályok éltessék tovább, amit ők elkezdtek és legyen később is szavazóbázisa a fidesznek...
Borsodi
@ziziplanet: Egyet értek veled a fidesz valóban ezt tervezi,és a szegényeket nagy ívben leszarja csak a szavazó táborát erősíti.Ugyan ezzel a szisztémával építkeznek a fideszes polgármesterek és azok slepjei,Munkát biztosítanak Közmunkát dolgozni se kell csak tudd kire kell szavaznod. Ha kiderül,hogy mégis másra szavazol se neked se a hozzátartozódnak nem lesz munka a városban.Ezért szavaznak a fideszre nálunk.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.