Az elfekvők egészségügyből való kiszervezésén kidolgozó szakértő a VS.hu-nak megerősítette: nem marad ingyenes a krónikus betegek ellátása. A kórházak elfekvőit, azaz a krónikus belgyógyászati és ápolási osztályokat hamarosan a szociális ágazatnak adják át. Az egészségügyi államtitkár terveinek részleteiről egyelőre kevés konkrétum tudható, de a koncepció kidolgozásáért felelős Dózsa Csaba a VS.hu-nak megerősítette: ha egy idős vagy krónikus beteg ember szociális okokból tartós ápolásra szorul, a jövőben nem fogják ingyen ellátni. Az ápolási osztályokon dolgozók féltik a betegeket, és aggódnak saját jövőjük miatt is.

Forrás: vs.hu
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

17 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nyanya001
Jó lenne ha a saját anyátok/apátok is hasonló bánásmódba részesülne !
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Gemüs52
Most az kiabálják ha ellátást akarsz akkór fizess !" Tudomásul kell venni, hogy ahol a szociális indokoltság megjelenik, ott a lakosságot be kell vonni a teherviselésbe." De a 300 Ft miatt népszavazást!!!
gerike87
Eddig is fizetős volt, csak a zsebbe ment, most máshova fog. Van ebben logika, le kell választani a kórházakról az ápolást, mert nincs kapacitás. Az már más kérdés, hogy oldják meg...
human
@Pálinkafőző Rézüst: Szerintem ezek arra játszanak, hogy minél könnyebben bevezessék a teljesen fizetős egészségügyet. Nem hinném, hogy hanyagságból züllesztik le az egészségügyet és oktatást. Ennek oka van.
Peller Anikó
Valahonnan szorítani kell még némi pénct stadionra, fogadok lecsúton sincs még elég stadiom.
Toby
Mire vetett szemet mészáros & mangalicza, hogy kell a lé ?
Sziszifusz
Aki terhet jelent a társadalomra arra nincs szükség, pusztuljon minél hamarabb !
A pénz nélküli, a magatehetetlen, gyógyíthatatlan beteg embereket, ki kell tenni az erdőbe. Ott majd a farkasok, és egyéb vadállatok megfelelő ellátásban részesítik őket.
Mert senkit nem hagynak az út szélén !??

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.