Újra rohamtempóban nő a kórházak adóssága, március végén a Magyar Államkincstár 47,8 milliárd forintos tartozásállományt tartott nyilván. A növekedés az előző hónaphoz képest 4,6 milliárd forint volt, amelyből 3,8 milliárd forint ismét a 60 napon túl lejárt állományt gyarapította.

Forrás: napi.hu
Feltöltő: kakaósbögre
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

23 hozzászólásarrow_drop_down_circle

kkalman
Megkérjük Kedves Betegeinket, hogy a gyógyulásukhoz szükséges eszközöket szíveskedjenek magukkal hozni! A szükséges eszközök listája átvehető a recepción!
Megértésüket köszönjük! A kórház igazgatósága
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
papa.49
@eugen4402: Hát tudod aki nem tapasztalta az nem tudhat róla, egyébként az interneten hirdette magát mint plasztikai sebész, a menyem talált rá a hirdetésre, és mivel nem tetszett neki a hasa a két gyermekszülés után hát rávette a fiamat is hogy meg műtesse magát, én mondtam neki hogy jobb lenne ha nem csináltatna ilyen műtétet, de hajthatatlan volt. így került bele a krédóba, aztán a vége ez lett ami most van...Mikor már vagy három hónapja állandóan kórházba be kórházból ki, akkor vittünk neki egy üveg ezüstkolloidot, meg rendeltem Miskolcról... Eltelt pár hét és kezdett feltisztulni a sebe, nem gennyesedett, és lassan be is forrt, csak hát a várt eredmény helyet sokkalta rosszabbul néz most ki... A sarlatán meg éli világát, mert aláíratott egy papírt a menyemmel, hogy tudomásul veszi a műtéti kockázatokat, az ügyvéd szerint is nehéz menetek lesznek az ügyben ...
Sajnos vannak ilyenek, és csak mindig utólag derül ki a csalás...
eugen4402
@papa.49: Emlékszel a "Kékfényes" Szabó Lászlóra? Tőle hallottam ezt a furcsa szópárt: a hiszékenység vámszedői. Ez a fogalom manapság nyeri el valódi értelmét. Belénk-passzírozza a kor, nem szabad hinni senkinek, még magunknak sem..!
papa.49
@eugen4402: Hát persze hogy emlékszem, és amit írtál az tökéletesen lefedi a mai magyar valóságot, nem hogy a kimondott szó, a leírt, aláírt szerződést is leszarják egyesek, főleg ha a hátuk mögött érzik a fütyiszt!!!
Évekkel ezelőtt pontosan 2012. buktam néhány százezer forintot, mert a szerződő fél kakált a szerződésre, és ráadásul még el is csent tőlem egy újítást, amiből egy darabot megcsináltam neki, szó volt még 4-5 db. ról csak valahogy elkeveredhetett a telefonszámom nála, mert többé nem hívott, a prototípus a mai napig hibátlanul működik, gondolom mással lemásoltatta, és legyártatta...
eugen4402
@papa.49: Valamikor a 80-as évek körül lett ez az ország elba.zva... De nagyon! Amikor minden egyetemen beindult az ügyvédgyártás iparszerű technológiával. Egy nagyon régi rádióműsorban O.V. mondta, hogy a matekhoz és fizikához hülye volt, a magyart és a történelmet unta, nem maradt más, mint a jogi pálya, mert a szülei ragaszkodtak hozzá, hogy szerezzen diplomát.
A jog meg alapból olyan, hogy a tolvaj mindig jobb ügyvédet tud venni, mint az ártatlan áldozat. Így aztán lett nekünk egy hajórakomány védőügyvédünk, akik átvették a hatalmat, és egész jól megélnek a bűnözők védelméből. Már meg sem lehet különböztetni, ki melyik csapatban játszik...
papa.49
@eugen4402: A különbség az volt hogy például abban az időben a VolánTefunál voltam villamossági szerelő, és beadtam vagy 15 újítást, elbírálták fizettek érte és nem lopta el senki... '90. után kezdett lazulni az erkölcs, akkor már szó nélkül lenyúlták a targoncákhoz készített elektronikus hajtásvezérlést, és gyártottak is belőle jó párat...A jó csak az volt mindig volt, van olyan ötletem amit megtudok valósítani...
eugen4402
Mintha tegnap történt volna. Ugye, 90-ig kifizették a szellemi pluszért járó zsozsót, és akkor jött a Géza, és mondta az anyósának: - Mama, jogállamban fogunk élni! - mire a válasz: - Jaj Géza, megint költöznünk kell..?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.