Újra rohamtempóban nő a kórházak adóssága, március végén a Magyar Államkincstár 47,8 milliárd forintos tartozásállományt tartott nyilván. A növekedés az előző hónaphoz képest 4,6 milliárd forint volt, amelyből 3,8 milliárd forint ismét a 60 napon túl lejárt állományt gyarapította.

Forrás: napi.hu
Feltöltő: kakaósbögre
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

23 hozzászólásarrow_drop_down_circle

kkalman
Megkérjük Kedves Betegeinket, hogy a gyógyulásukhoz szükséges eszközöket szíveskedjenek magukkal hozni! A szükséges eszközök listája átvehető a recepción!
Megértésüket köszönjük! A kórház igazgatósága
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
nyanya001
Vegyetek még festményeket, építsetek lovardát,
meg stadiont, meg még 2000 milliárdot az idióta Matolcsy
egyetemére is a kórházak és a nép meg rohadjon meg !
Piszkos gazemberek !
wagabund
..."Egyre nő a feszültség - Rossz hír jött a magyar kórházakról"...

ezt már megszokta a nép, mert minden héten egyszer megjelenik majdnem szó szerint ez a cím...

...a megoldást kellene leközölni..

mondjuk az ütős hírlenne:- a fidesz bevezette a vizitdíjat, a válságnak vége!
...de ezt nem merik...sőt nem is akarják..
Hellcat
Ha nem költenek eszközökre miből lett az adósság?
human
Orbán a panaszokat meghallgatva bölcsen meghosszabbítja a felcsúti kisvasutat vagy/és épít egy új stadiont. Csak, hogy tudja a nép mi a fontos ebben az illiberális demokráciában.
human
@Mirabilis: Viccelsz? Az nyereséges. Ezért viszi a foci a vállán az országot.
human
@Mirabilis: Ja. Meg a pálinka. Az a másik megmentő.
human
@Mirabilis: Ugyan már. A nyugati autóipart Vitya egy mozdulattal le tudná cserélni az orosz hadiiparra. Egy telefon és már jönnek is a tankok, persze csak kis fényezésre.
kkalman
Megkérjük Kedves Betegeinket, hogy a gyógyulásukhoz szükséges eszközöket szíveskedjenek magukkal hozni! A szükséges eszközök listája átvehető a recepción!
Megértésüket köszönjük! A kórház igazgatósága
papa.49
Emberminiszter hát ez GYÖNYÖRŰ, hogy dögöljetek meg mindnyájan!!!
eugen4402
Valaki magyarázza el a beszállítóknak, hogy nincsen infláció, tilos emelni a gyógyszerek, kötszerek, egyéb segédanyagok árát, amit a kórházak elhasználnak.
Vagy... valaki magyarázza el a Matolcsynak, hogy emelkednek az árak, tehát igenis VAN infláció...
papa.49
@eugen4402: A beszállítók érzik az inflációt, tehát emelik az áraikat!!!
A milliomszeműxartolcsy meg tökhülye a gazdasághoz ő nem érzi !!!
KERKA
Tisztelt XY Kórház, Rheumatológia osztálya! 2016 február 2".-án kértem időpontot kivizsgálásra az egyre súlyosbodó derékfájásomra. Kaptam időpontot május 6-ára.
Mivel a fájdalmaim már elviselhetetlenek voltak, ezért az interneten tájékozódva mit tehetek magammal ilyenkor, egy piaci kosárnyi kenőcsöt és minden lehetséges csodaszert bevásároltam fájdalmaim enyhítésére. Az algoflex kenőcsre rákentem a voltarent, majd a lóbalzsamot, ezután ráhelyeztem a jégtömlőt,majd egy nájlon zsacskót, végül egy törölközővel lekötöztem
Az elmúlt 3 hónap alatt nagyjából helyrejöttem.
Ezek után okafogyottá vált, hogy a megadott időpontban megjelenjek az amúgyis bamba doktornőnél, aki némasági fogadalmat tett,és nem mond semmit.
Kérem szíves megértésüket, maradok tisztelettel, stb, stb.
Toby
"A magyar reformok működnek" és még néhány, túlélési kiképzésen résztvett beteg is !
A "kórház" táblát le kell cserélni " állami temetkezési vállalkozás" ra !
eugen4402
@papa.49: Bizonyos szempontból az X-tekintetű tetű is beszállító:
Ő a pénzromlás fő beszállítója a magyar gazdaságba...
eugen4402
@papa.49: Köszi, de most nem igen találok szavakat, mert most olvastam az "orvosbárók"-cikk alatti hsz.-eidet, melyekben a fiadék kálváriáját említetted. Ezt már nem lehet kommentálni. Itt már mindenki szélhámos..? Vagy mi van?
papa.49
@eugen4402: Hát tudod aki nem tapasztalta az nem tudhat róla, egyébként az interneten hirdette magát mint plasztikai sebész, a menyem talált rá a hirdetésre, és mivel nem tetszett neki a hasa a két gyermekszülés után hát rávette a fiamat is hogy meg műtesse magát, én mondtam neki hogy jobb lenne ha nem csináltatna ilyen műtétet, de hajthatatlan volt. így került bele a krédóba, aztán a vége ez lett ami most van...Mikor már vagy három hónapja állandóan kórházba be kórházból ki, akkor vittünk neki egy üveg ezüstkolloidot, meg rendeltem Miskolcról... Eltelt pár hét és kezdett feltisztulni a sebe, nem gennyesedett, és lassan be is forrt, csak hát a várt eredmény helyet sokkalta rosszabbul néz most ki... A sarlatán meg éli világát, mert aláíratott egy papírt a menyemmel, hogy tudomásul veszi a műtéti kockázatokat, az ügyvéd szerint is nehéz menetek lesznek az ügyben ...
Sajnos vannak ilyenek, és csak mindig utólag derül ki a csalás...
eugen4402
@papa.49: Emlékszel a "Kékfényes" Szabó Lászlóra? Tőle hallottam ezt a furcsa szópárt: a hiszékenység vámszedői. Ez a fogalom manapság nyeri el valódi értelmét. Belénk-passzírozza a kor, nem szabad hinni senkinek, még magunknak sem..!
papa.49
@eugen4402: Hát persze hogy emlékszem, és amit írtál az tökéletesen lefedi a mai magyar valóságot, nem hogy a kimondott szó, a leírt, aláírt szerződést is leszarják egyesek, főleg ha a hátuk mögött érzik a fütyiszt!!!
Évekkel ezelőtt pontosan 2012. buktam néhány százezer forintot, mert a szerződő fél kakált a szerződésre, és ráadásul még el is csent tőlem egy újítást, amiből egy darabot megcsináltam neki, szó volt még 4-5 db. ról csak valahogy elkeveredhetett a telefonszámom nála, mert többé nem hívott, a prototípus a mai napig hibátlanul működik, gondolom mással lemásoltatta, és legyártatta...
eugen4402
@papa.49: Valamikor a 80-as évek körül lett ez az ország elba.zva... De nagyon! Amikor minden egyetemen beindult az ügyvédgyártás iparszerű technológiával. Egy nagyon régi rádióműsorban O.V. mondta, hogy a matekhoz és fizikához hülye volt, a magyart és a történelmet unta, nem maradt más, mint a jogi pálya, mert a szülei ragaszkodtak hozzá, hogy szerezzen diplomát.
A jog meg alapból olyan, hogy a tolvaj mindig jobb ügyvédet tud venni, mint az ártatlan áldozat. Így aztán lett nekünk egy hajórakomány védőügyvédünk, akik átvették a hatalmat, és egész jól megélnek a bűnözők védelméből. Már meg sem lehet különböztetni, ki melyik csapatban játszik...
papa.49
@eugen4402: A különbség az volt hogy például abban az időben a VolánTefunál voltam villamossági szerelő, és beadtam vagy 15 újítást, elbírálták fizettek érte és nem lopta el senki... '90. után kezdett lazulni az erkölcs, akkor már szó nélkül lenyúlták a targoncákhoz készített elektronikus hajtásvezérlést, és gyártottak is belőle jó párat...A jó csak az volt mindig volt, van olyan ötletem amit megtudok valósítani...
eugen4402
Mintha tegnap történt volna. Ugye, 90-ig kifizették a szellemi pluszért járó zsozsót, és akkor jött a Géza, és mondta az anyósának: - Mama, jogállamban fogunk élni! - mire a válasz: - Jaj Géza, megint költöznünk kell..?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.