Hétfőn, zárt ülésen hallgatja meg a parlament külügyi bizottsága a megüresedett londoni és hágai nagyköveti posztok jelöltjeit. Az Index értesülései megerősítették, amit korábban megírtunk, hogy előbbi posztra Szalay-Bobrovniczky Kristóf, a Századvég kuratóriumának elnökhelyettese a hivatalos jelölt. A hollandiai nagykövetség élére Kocsis András, korábbi első beosztott a jelölt. Szalay-Bobrovniczkyról Habony Árpád jobbkezeként ismert. A főtanácsadó eddig rajta keresztül gyakorolta befolyását a kormányközeli elemző intézetnél és gazdaságkutatónál. Szalay-Bobrovniczky felesége Szalay-Bobrovniczky Alexandra, Budapest egyik főpolgármester-helyettese. A családban nem ez az első nagyköveti kinevezés. Szalay-Bobrovniczky Kristóf testvére, Szalay-Bobrovniczyk Vince a második Orbán-kormány idején volt bécsi nagykövet.

Forrás: 444.hu
Feltöltő: human
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

human
Akinek Habony a barátja, jó ember nem lehet.
human
Akinek Habony a barátja, jó ember nem lehet.
Toby
Ez a szalai-spongyabob is adhatotrt egy kis "kölcsönt" habonynak, hogy legyen mit beírni a vagyonmesébe !
justhpeter
Habony barátjának lenni is egy szint. Igaz, egy nagyon alacsony szint, de szint.
lópicigáspár
Átlátja valaki ezt a szövevényes maffiát!? :(
Pestilence
Megtudhatnánk végre, hogy ki ez az Országház fantomja mielőtt még kinevezik a bal kezét is?
Desischado
A habony mint nagykövet?! Illetve ez a kis tetű?! Istenem, mit csinálnak ezek a hazámból! Éppen alkalmasak erre a fontos posztra, ezek az ősbunkó tahók!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.