Az állami földpályázatok egyik legnagyobb nyertese, Mészáros Lőrinc felcsúti polgármester Bitay Márton Örssel, a Vidékfejlesztési Minisztérium földprogramokért felelős államtitkárával tárgyalt a Four Seasons éttermében – írja a NOL.hu.

Amikor Bitay kiszúrta a NOL tudósítóját szélsebesen lelépett. A felcsúti polgármestert a kijáratnál sikerült szóra bírniuk, amikor elhagyta az épületet. Mészáros nem tagadta, hogy Bitayval tárgyalt. „Csak kávézni voltam” – mondta.

A találkozó időpontja pikáns, május elején ugyanis újabb földárveréseket rendeznek Fejér megyében, többek között olyanokat is, amelyeket jelenleg Mészáros családja bérel.

17 hozzászólásarrow_drop_down_circle

dr. prédikátor
A csuti mangalica zsirdisznyó megbeszélte hogy hol és mennyiért fog licitálni!!!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
evacica
Hol is tárgyalhatna egy uborkafára felkapaszkodott új gazdag. Hányni kell ettől az egész cirkusztól ami ebben az országban folyik a nagy vezir vezetése alatt!
Katalina62
Medgyessy, ha igaz adózott a pénz után!
bakegya
@Katalina62: ez az igazi elterelő hadművelet,egészen addig csinálja a fő cigojna amíg valaki fejbe nem baxa-már nagyon kijárna neki,mert folyvást azt verklizi,mi volt tegnap,alázza az EU BÜRÖKRATÁIT,HOLOTT ITTHON NINCS OLYAN SZEGMENSE AZ ÉLETTERÜNKNEK MÁR AMIT LE NE NYULATOTT VOLNA,KI NE FOSZTOGATOTT VOLNA,LE NE ALÁZOTT VOLNA A LEPCSES POFÁJÁVAL-KÖLTSÉGVETÉST IRAT?-HOL VAN MÉG KARÁCSONY-SZEMÉT EGY HORDA,A MATOLCSYVAL AZ ÉLEN .Furmányos bűnbanda.már aSZERBEKNÉL KOTORÁSZIK-SENGENEN TÚL IS VÁGATJA A RENDET-NAGYON KELL EZ NEKÜNK!!!a HORVÁTOKHOZ PERSZE ÁT SE NÉZETT MIKOR BAJBA VOLTAK,HALOMRA IRTOTTÁK ŐKET.mert orbánkutyafaxa minden európai polgárt megvéd!
Igen mint a mellékelt ábra mutatja hasba,de a legtöbbőnket hátbarúgatja-EL KELL LEHETETLENI-mint ahogy a profeszorral tette aki az Ő STRÓMANJÁVAL -a mészárostanyaprognózisát nem volt hajlandó lezavarni-ellentétben az ő Fazékügyi minisztránsával.
Medgyessynek se,DE MÁSNAK SE ÉRHET A NYOMÁBA SE AZ ORBÁNBUNKÓ TEKNŐSKE.nyilván hogy adózott,abban az időben szóba se kerülhetett,hogy ne a legmagasabb kulccsal adózzunk.
Ha már nem tudta a bérplafonom fölött honorálni a munkám a munkáltató akkor jutalomba kaptam és adólevonással,ne hogy már bevegye bárki is hogy ez megint nem csakkk egy sima piszkoskodás?!!!
bakegya
@bakegya: ja és a volt miniszterelnök,nem volt párttag.
kukac50
A devizások pénzén veszi a földjeit! Orbán ezért alkalmazza törvényesítette a bankoknál az uzsora kamatot!
csetere
@ziziplanet: Ráférne egy plasztikai műtét, mert úgy néz ki, mint "zsidó templomban" az utálatos kép.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.