Az állami földpályázatok egyik legnagyobb nyertese, Mészáros Lőrinc felcsúti polgármester Bitay Márton Örssel, a Vidékfejlesztési Minisztérium földprogramokért felelős államtitkárával tárgyalt a Four Seasons éttermében – írja a NOL.hu.

Amikor Bitay kiszúrta a NOL tudósítóját szélsebesen lelépett. A felcsúti polgármestert a kijáratnál sikerült szóra bírniuk, amikor elhagyta az épületet. Mészáros nem tagadta, hogy Bitayval tárgyalt. „Csak kávézni voltam” – mondta.

A találkozó időpontja pikáns, május elején ugyanis újabb földárveréseket rendeznek Fejér megyében, többek között olyanokat is, amelyeket jelenleg Mészáros családja bérel.

17 hozzászólásarrow_drop_down_circle

dr. prédikátor
A csuti mangalica zsirdisznyó megbeszélte hogy hol és mennyiért fog licitálni!!!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
human
Előttem van ahogy Orbán nyomja a hülye dumát a családi gazdaságokról, meg a magyar kisemberekről. Böööááááá
dr. prédikátor
A csuti mangalica zsirdisznyó megbeszélte hogy hol és mennyiért fog licitálni!!!
volvós
Két " összeillö " patkány !! Mentem hányni !
evacica
Na el tudom képzelni mikor ez az ügyeletes zseni országot rengető dolgokról tárgyal! Röhögnöm kell!Csak rá kell nézni
Toby
- Mennyi főd van még ?
Van, van Lőricem, mennyi kéne ? Neked van kedvezmény ! Csak neked ! Csak tőlünk !
- Há...úgy Dunától az Alpokaljáig, hogy megérje traktorokat vásárolni !
Lefociztuk Lőrincem, vehetsz egészen Bécsújhelyig, az osztrákokkal ne törődj, a főnök megmondta, hogy "véget vetünk az osztrák vircsaftnak" - most mi jövünk ! Igyunk egy kávét, hogy reggeli puszta kávézásnak tűnjön !
- Igyunk !
Yoda69
Gondolom az allamtitkar kiadott nehany bennfentes informaciot.
Törölt felhasználó
Fazékfejű geci!

Sajnálom, de erre már tartalmat nem lehet kommentelni:)
justhpeter
Tessék mondani, ennek a két embernek a golyó általi halál kegyelemnek fog minősülni ?
bakegya
Bitay földügyi államtitkár módszertani tanácsot kért egy kávé ellenében a hentes,mészáros,gáz és csőszervizelő,fociakadémikuss és még az orbán tudja jobban mihez értő géniusztól,akinek a bőre alatt is lopott pénz van!-A KÁVÉT KI FIZETTE???
KORRUPT SZÉLHÁMOSOK.
Desischado
A két patkány megbeszélte a következő mutyit! Hányhatnékom van!
kkalman
Lőrinc barát hamarosan újabb földekhez jut. Ezt a sarki kocsma törzsközönsége is megmondhatja, ahol a kávét itták közpénzen.
evacica
Hol is tárgyalhatna egy uborkafára felkapaszkodott új gazdag. Hányni kell ettől az egész cirkusztól ami ebben az országban folyik a nagy vezir vezetése alatt!
Katalina62
Medgyessy, ha igaz adózott a pénz után!
bakegya
@Katalina62: ez az igazi elterelő hadművelet,egészen addig csinálja a fő cigojna amíg valaki fejbe nem baxa-már nagyon kijárna neki,mert folyvást azt verklizi,mi volt tegnap,alázza az EU BÜRÖKRATÁIT,HOLOTT ITTHON NINCS OLYAN SZEGMENSE AZ ÉLETTERÜNKNEK MÁR AMIT LE NE NYULATOTT VOLNA,KI NE FOSZTOGATOTT VOLNA,LE NE ALÁZOTT VOLNA A LEPCSES POFÁJÁVAL-KÖLTSÉGVETÉST IRAT?-HOL VAN MÉG KARÁCSONY-SZEMÉT EGY HORDA,A MATOLCSYVAL AZ ÉLEN .Furmányos bűnbanda.már aSZERBEKNÉL KOTORÁSZIK-SENGENEN TÚL IS VÁGATJA A RENDET-NAGYON KELL EZ NEKÜNK!!!a HORVÁTOKHOZ PERSZE ÁT SE NÉZETT MIKOR BAJBA VOLTAK,HALOMRA IRTOTTÁK ŐKET.mert orbánkutyafaxa minden európai polgárt megvéd!
Igen mint a mellékelt ábra mutatja hasba,de a legtöbbőnket hátbarúgatja-EL KELL LEHETETLENI-mint ahogy a profeszorral tette aki az Ő STRÓMANJÁVAL -a mészárostanyaprognózisát nem volt hajlandó lezavarni-ellentétben az ő Fazékügyi minisztránsával.
Medgyessynek se,DE MÁSNAK SE ÉRHET A NYOMÁBA SE AZ ORBÁNBUNKÓ TEKNŐSKE.nyilván hogy adózott,abban az időben szóba se kerülhetett,hogy ne a legmagasabb kulccsal adózzunk.
Ha már nem tudta a bérplafonom fölött honorálni a munkám a munkáltató akkor jutalomba kaptam és adólevonással,ne hogy már bevegye bárki is hogy ez megint nem csakkk egy sima piszkoskodás?!!!
bakegya
@bakegya: ja és a volt miniszterelnök,nem volt párttag.
kukac50
A devizások pénzén veszi a földjeit! Orbán ezért alkalmazza törvényesítette a bankoknál az uzsora kamatot!
csetere
@ziziplanet: Ráférne egy plasztikai műtét, mert úgy néz ki, mint "zsidó templomban" az utálatos kép.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.