A volt köztársasági elnök szerint a kormány nyomulós attitűdje nemcsak az oktatáspolitikában érhető tetten. Sólyom szerint "az ország sorsa múlik azon", hogy sürgősen változtassanak valamit az egészségügy, az oktatás területén, illetve tegyenek valamit a nyomor visszaszorításáért.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

papa.49
Bazsalaca neked is tevékeny részed van abban, hogy ez a csőcselék hatalmon van, úgyhogy talán inkább maradj csendben ha lehet!!!
Mangu
@papa.49: Tulajdonképpen ténylegesen ő adott lovat alá, bocsátott aránk e kis ámokfutót!
papa.49
@Mangu: Jól van látom van más is aki átlát a szitán, mert pontosan így van, ha a bazsalaca azzal a kurva nagy öntudatával nem fogadja el a KE. jelölést, amit a savanyú János személyesen ellenőrzött, akkor tartanám valamire de így csak egy nímand a számomra, aki felkapaszkodott oda ahová EGYÁLTALÁN NEM VOLT VALÓ!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.