Pár óra, és kiderül, hogy Orbán Viktor olyan jós-e, aki látja a jövőt, csak nem lehet tudni, hogy az a közeli vagy távoli jövő-e? De valamikor végül bejön, amit mond. Még 2007-ben a Fejér Megyei Hírlapnak ezt nyilatkozta az általa alapított futballakadémia első csapatáról: „Távolabbra gondolva pedig azt szeretnénk, hogy színvonalas, a saját utánpótlásra épülő, a jövő tehetségeinek lehetőséget adó NB II-es középcsapatot alakítsunk ki. " A gondolatmenetet azzal vezette fel, hogy nincs realitása annak, hogy Felcsút település NB I-es csapatot adjon Magyarországnak. Aztán 2013-ban valahogy mégis feljutott a Puskás Akadémia az NBI-be. Orbán akkor úgy korrigált, hogy „a Puskás Akadémiánál az NB I-es csapat létezésének egyetlen egy oka van, ez pedig az, hogy minél több fiatal játékost – a megfelelő arányban kiegészítve őket rutinos futballistákkal –, szoktassunk hozzá a nagyobb terheléshez.”Most pedig három idény után kieshet mégis a Puskás Akadémiának nevezett csapat a másodosztályba...

Forrás: 444.hu
Feltöltő: Északi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
hülye kérdés, simán a Vasas távozik
levarosbukta
Istenem add hogy legyen vér a Vasas pucájában és ne legyen lezsírozva a meccs! A vereségtől talán a nagyvezír infarktust kap és egyszer és mindenkorra vége szakad minden problémának. De attól tartok inkább agybajt fog kapni, amitől meg még rosszabb lesz minden.
dr. prédikátor
Abszolute nem vagyok focirajongó!de remélem hogy a viktor szopkin csapata kiesik!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.