Bár az utolsó forduló a bajnokság végkimenetelét figyelembe véve több izgalmas mérkőzést is ígért, ám az össznézőszám így sem érte el a 15 ezret – összesített a Nemzeti Sport.

A hivatalos adatok szerint a helyszínen 14 857-en tekintették meg a bajnoki meccseket az NB I utolsó fordulójában, ami 2476-os átlagot jelent. 

Összesítve a fordulónkénti adatokat kiderül, hogy az NB I 2015–2016-os szezonjában így átlagosan 2645-en váltottak belépőjegyet meccsenként. Ez az átlag visszaesés az őszi 2891-es számhoz képest, viszont valamivel magasabb, mint az egy évvel ezelőtti, 2346-os átlag.

Közben gőzerővel folyik a hazai NBI-es csapatok és az alacsonyabb osztályú klubok stadionjainak a felújítása. Csak az utóbbi hetek terméséből szemezgetve:

Paks 1,4 milliárdért, Szolnok 1,2 milliárdért kapott új arénát, az NBIII-as Érd stadionja pedig 3,3 milliárdba fog kerülni.

15 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Cicamama55
A hatalmas pénzekkel tették tönkre a focit hazánkban! Ha teljesítmény szerint kapnák a juttatásokat a focisták, mindent megtennének a jó eredményért. De így...A melósoknak is a normát, sőt azon felül teljesíteni kell, a futballisták pénzének töredékéért. E mellett pedig nem kacsalábon forgó stadionokra, hanem szigorú, hozzáértő edzőkre lenne első sorban szükség. Szerintem...Én a jó focit szeretem nézni, voltam többször, igaz már régen a Népstadionban. Fantasztikus hangulat volt, a lelátókon egyetlen üres hely nem volt! Rekedtre ordítottam én is magam!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
human
Ebből három következtetést tud Orbán levonni:
1. rossz volt a kommunikáció
2. még több pénz kell a focira
3. még több stadion kell
Toby
"Még egyszer mondom" - illegáisan bevetni parlagfűvel ! Szemétség ? Az ! Legalább gondozzák a gyepet !
human
@human: +1: Még hosszabb lesz a kisvasút
human
Egy elismert külföldi szakember szerint (egy videón láttam valahol) az utánpótlás ott van elcszeszve, hogy nem engedik játszani a gyerekeket. Már fiatalon nem a játék szeretetét tanítják nekik, hanem hogy győzni kell, mert abból lesz a lé.
1magyar
Azt hiszi Orbán, hogy a foci még mindig olyan sláger mint az ő gyerekkorában volt. De nem, a számítógépek átvették az uralmat és ez ellen építhet (pazarolhat) bármennyit nem tud felülkerekedni.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.