Satuféket nyomott a magyar gazdaság az első negyedévben, és a növekedés az év hátralévő részben is lassabb lehet, mint tavaly – vélik a Világgazdaság által megkérdezett közgazdászok. A kormány költekezése, az EU-pénzek lehívása és a lakásprogramok segíthetnek.

Forrás: vg.hu
Feltöltő: zöldszem
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Aki Én
Nem ostoba emberek mondták tavaly a kezdeti fellendülés láttán, hogy sajnos valószínűleg nem tart sokáig az örömünk. És nem azért mert ellendrukkerek, hanem azért mert ez kiszámítható a kormány kontár, megtévesztésen alapuló, korrupt, munkának látszó ténykedése alapján.
Mára ez már tényadat.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
papa.49
@nyanya001: Már ott tartanánk, hogy a hazugovics, meg a xartolcsy kopogtatna a mennyország kapuján, igaz Szent Péter csak egy jegyet adna ki a kapun nekik a pokolba!!!
human
És jönnek a stadionok, és jönnek a stadionok!
human
@zöldszem: Nem baj. A lakosság majd kifizeti.
Pálinkafőző Rézüst
No mi van kis félázsiaiminitigrincs? Eddig is csak kozmetikáztad az adatokat, most már azt sem lehet? Lefékeztetek? Azért lopni, rabolni még tudtok, efftásak...hernyók..
zöldszem
@human: Ja, csak az a baj, hogy nem a birkák meg az új magyarok, hanem mindannyian!-:((((
kkalman
Szárnyaló gazdaság! Jó fitymasz duma, de ki hiszi el?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.