A Figyelő mai számában egy néppárti forrásra hivatkozva azt állítja, hogy tavaly májusban Orbán Viktor teljesen kiakasztotta az Európai Néppárt (EPP – e formáció tagja a Fidesz is) képviselőit Strasbourgban – írja az Index.

A magyar miniszterelnök

a halálbüntetés napirenden tartásának szükségességéről és a bevándorlásról szóló nemzeti konzultációs kérdőívekkel verte ki a biztosítékot saját pártja körében.

A lap szerint Orbán egy "erősen becsomagolt" ultimátumot kapott, amikor Manfred Weber frakcióvezető vezetésével delegációt küldött Budapestre. Ezt követően a halálbüntetés le is került a napirendről. 

A cikk szerint Orbánnak a visegrádi négyek együttműködésének megerősítése, és különösen az ultrakonzervatív Jog és Igazság párt vezette Lengyelországgal való megegyezés jelentette a kiutat.

15 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
az az igazság, hogy velünk egyetlen jó dolog történhetne: kirúgják őket a pártcsaládból, amibe egyébként semmiféle okkal sem tartoznak!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
papa.49
@bence: Addig amíg ők is részesülnek a lopásokból biztos nem bántják, mikor elfogy a suska akkor már nem lesz értékes a bandának a hazugovics akkor fog a sok nyalonc hirtelen ,,megvilágosodni,,!!! Na akkor kell mindet összefogni, és a dádéval együtt bezárni a kulcsot meg a Tiszába dobni, maradnak míg elrozsdál a vasrács))))))))))))
Toby
A nagypofájú hülyegyereket időnként satuba kapják ! Ez lesz a vége a kwótás nótásnak is !
bence
@papa.49: ! De mikor lesz az ? Tudnám értékelni ha mielőbb megtörténne !

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.