Ilyen az, amikor a statisztikákat valójában csak egy, elég exportérzékeny iparág javítja. Márciusban 4,6 százalékkal maradt el az ipari termelés volumene az egy évvel korábbinál. A KSH statisztikái még az elemzőket is meglepték, akik azt hitték, hogy az ipar növekedési pályán marad, írja a Világgazdaság. Csakhogy a magyar ipari statisztikákat gyakorlatilag csak és kizárólag az autógyárak termelésnövekedése javította, így a teljes ipari termelés egyharmadát kitevő autóipar visszaesése a teljes magyar ipart magával rántotta. Az ipari export volumene még a termelésnél is nagyobb mértékben, 4,8 százalékkal csökkent, ugyanezen okokból.

Forrás: 444.hu
Feltöltő: bundi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

40 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Sziszifusz
@Bringás: 13:16
Ebben is igazad van. A földet nem viszik ki az országból, csak éppen parlagon hagyják, azt uniós támogatások miatt szerzik meg.
Ingatlanok ,műkincsek ? Tudomásul kellene venni, hogy a MNB. nem befektetési cég. A keletkező hasznát ( ami a devizahitelesek kárán keletkezett), más országokéhoz hasonlóan a költségvetésbe kellene betennie, nem pedig kupeckodni vele. Illetve a rokonoknak juttatni belőle.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Toby
@Bringás: 15:21

Különösen, amelyiket hazaviszik ! Egyébként, ami a "fiedess" jelölést és minősítést illeti, mind a két bagázs benedvesedett a műkincsek láttán és le is nyulta...a másét ! Nincs ebben semmi tévedés, mind a két bűnös bagázs a harácsolás művészetét űzte és űzi, felsőfokon !
Ergo: a fideSS találó jelölés ! Összetételük alapján akár le is komyenyistázhatnánk ezt a csürhét, orbánc tölti be a volt Központi Bizottság Adminisztratív Osztályának szerepét, nélküle nincs jelölés ! Pontosan, mint az ss esetében a vezérkar összeválogatásában !

Nincs értelme sértődöttet játszani !Jogos a "fidess" jelölés !
Bringás
@Toby: Erre a válasz úgyis a liberáliSS lesz!
Bringás
@nemjoezigy: Akkor látod, hogy sántít az összehasonlítás!
nemjoezigy
@Bringás: Nézd mit találtam: b1.blog.hu/2015/03/31/cumiztatas_kutyapelo_es_tetvek_olvasgassa_velunk_kocsis_mate_sms-eit
Kiemelem: "A szocialistáknál aljasabb brigád nincs a földön! Ehhez képest Hitler, Sztálin, Castro és Saddam kutyapéló! Még az is elborzaszt, hogy ti ilyen tetvekkel voltatok itt koalícióban!"
Ebben ez a szemét kocsis a politikus társait minősíti!
Akkor nekem is had legyen jogom ezt a bandát minősíteni!
Állítólag az én szolgám (politikus) is.
De tudom jól, hogy ingyenélő, sőt károkozó!
Bringás
@nemjoezigy: Teljesen korrekt! Azt az oldalt és úgy szidod, ahogy kedved diktálja! :-)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.