Exkluzív interjút adott az RTL Klubnak Kiss László. Egy ügyvédi irodában ismerte be, hogy korábbi állításaival ellentétben mégis elkövetett nemi erőszakot.

Papp Gergelynek elmesélte, hogyan élte meg az elmúlt heteket, miért tagadott, majd miért gondolta meg magát, és mit gondol most arról, amit évtizedekkel ezelőtt tett. Azt mondta, ez az első és egyben utolsó nyilatkozata az ügyben.

39 hozzászólásarrow_drop_down_circle

papa.49
Elkésett, amikor napvilágra került az ügy akkor kellett volna beismerni, hogy mit tett, és rögtön, önként lemondania mindenről, így csak egy jellemtelen, hazug féreg magyarázgatása maradt minden!!!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Dr.Doktorovics trinitron dr.
Aljas képmutató, amíg elő nem került az áldozat, mindent tagadott meg hogy koncepciós per, jaaaa kapja be!
Dr plágium
Tegnap nem láttam a riportot. Zsuzsanna asszony ismét megmutatta az emberi nagyságát.
papa.49
Elkésett, amikor napvilágra került az ügy akkor kellett volna beismerni, hogy mit tett, és rögtön, önként lemondania mindenről, így csak egy jellemtelen, hazug féreg magyarázgatása maradt minden!!!
dr. prédikátor
Úgy látszik hogy a kissben maradt még egy gerinccsigolya hogy mindezt megtette!!!De kérdem ,hogy a másik két elkövető geci hol van??? hol sunnyognak?? nekik nincs bátorságuk kiállni és bocsánatot kérni???
wagabund
Éljen! Megvan az év legsz@rabb riportere! Ez a papp gergely minden elképzelhető hibát elkövetett...már-már nézhetetlen volt a faszi..borzalmas volt a testbeszéde, a hanghordozása, na és a kérdései...nem figyelt az isten barma, hogy mit válaszol a kérdezett?
...ilyen gyökér riporter kérdéseire kiss legalább megpróbált valahogy válaszolni...azt reméltem feláll, és elmegy...ebből a riportból kiss hősként állt fel..aki ezt elviselte, az bizony hős...

az RTL nem szégyenli az ilyen alkalmatlan riporterét? mert nemigaz hogy csak ez van..
wagabund
Zsuzsanna asszony rendkívüli volt, amikor kiss megkérdezte adhat-e egy puszit, a hölgy felnevetett, és finom udvariassággal megjegyezte, hogy elég fucsa lenne...
kiss vette a lapot szerencsére...nagyon igyekezett...asszem ő tényleg megtett mindent, de a két másik tettestárs mire várt? megnézik először kiss szebvedését, hogy kezeli a bocsánatkérést, aztán előbújnak?

csak szólok, hogy már késő...kiss elvitte a balhét, jobb lenne az ő szemébe nézniük, a hölgyet pedig hagyják békén...

az a szombathelyi f@sszopó kötsög irodalmár tanulhatna a hölgytől némi kulturát...
Aki Én
@dr. prédikátor: Az egyik felesége tagad, és szerinte az ő férje a világ legjobb férje. Ők nem érzik mikor kell legalább pofát befogni. Hát most mindenki szégyenkezhet, ha van benne bármi emberi, különösen az acélos Aczél.
Persze kíváncsi lennék ilyenkor hol van Csizmás és a többi ostoba lúzer, akik kijelentették, hogy az asszony hazudik. Természetesen az ő értelmi szintjükkel ez a történet nem volt kerek. Pont mint a napi politika, mindig bizonyítékot várnak, mert ostobák átlátni a nyilvánvalót is.
eugen4402
@wagabund: Most adtál egy picurka házi feladatot, meg kell keresnem ezt a riportot. Töredelmesen bevallom, az RTL-t azóta nem nézem, mióta minden este arról szólt a híradó, hogy melyik vadasparkban születtek kisegerek... Adásba engedtek egy bóvli riportot?...Neked elhiszem, de nem örülök neki. Gerkens akarja lejáratni a régi csapatát valakik által..?
JAJMÁR
Olyan, mintha elolvasta volna az itteni hozzászólásaimat, mert az elején én pontosan ezt írtam, amit most mondott és tett, hogy ha így reagált volna..." de nem, ő tagadta és az áldozatot hibáztatta, meg hazudozott. Most pedig már késő, és ez az "először és utoljára nyilatkozik" is hazugság, hiszen összevissza nyilatkozgatott, nem ez az első!

Az egész színjáték nekünk szól.
Bizonyíték: "az ember másképpen látja a fiatalkorát, ennyi idősen..." vagy ilyesmit mondott, nem ő, a Kiss László, hanem az "ember"...
De szerencsére az "ember" általában nem erőszakol meg nőket fiatal korában sem.
Jól szétterítette a saját bűnét.
Mert még mindig nem érzi a cselekménye súlyát.
Ő, a Kiss László talán most már másképp látja a fiatalkori tettét, de engem nem győzött meg.
Na, majd most, ha ezt elolvassa, talán javít a kommunikáción...
süsüasárkány
@wagabund: írjuk ki a szombathelyi senkiházinak!
gyurácz ferenc.
Besúgó, provokátor mocskos, sz@r alak.
Ennek adtak Príma díjat.
Kik és miért?
süsüasárkány
@Aki Én: nekem nem hiányzik a csizmás a világ egyik legnagyobb barma.
Dr plágium
Azt hiszem lesz újabb 2 hétre szaftos bulvár sajtó :)
Azért perelni egy újságot, mert közre adtak egy levelet...
Na jó eléggé gázos, hogy bántalmazott fiúkat is keresnek. De ha valaki kétéltű akkor miért tagadja?
mariaberta
Unalmas a téma, ideje lenne abba hagyni. Akik ezt az egészet elindították örülhetnek, egy 55 éves, lezárt üggyel foglalkozott az egész ország. Na ja addig sem foglalkozik a népség az ország bajaival, a nyugdíjasok kisemmizésével, az egészség üggyel stb.
Ez kezdődött egy huszonéves beképzelt, fiatal ocsmányságával, -mellesleg akkor még nem volt semmilyen edző-, büntetés, enyhítés, majd megpróbált normális életet élni. Nem volt titok, hiszen mint tudjuk az újságokban is megjelent az egész.
A változás sikerült, élete rendeződött, most kinek is állt érdekében, hogy edzői pályafutását tönkre tegye? Ki indította el a lavinát? Nos remélem boldogok mind ketten. Részemről az egész téma lezárva, mindenki más azt csinál, amit akar.
JAJMÁR
@mariaberta: Igen, elsőre én is így gondoltam. Régen volt, megbűnhődött és "rendes" ember lett. (?) Most pedig úgy gondolom, hogy semmit se változott, most is olyan ember, amilyen volt. De mindegy, nem ez a lényeg. Biztos, hogy valakiknek érdekükben állt az ügyet kirobbantani, és a Kisst ellehetetleníteni. Nem a szívem csücskei ők sem.
De nem ők követték el a bűncselekményt, és nem ők próbálkoztak kibújni alóla.
Mégis, van valami, ami az ügy kirobbantásában jó, és mindannyiunk hasznára válhat.
Mégpedig az, hogy lehet valaki a csúcson, rivaldafényben, és tehet kimagaslót, de ha emberileg elbukik, akkor a csúcs nem menti meg, hanem lelöki, és ráomlik. Hiába múlik el 55 év, vagy 100 év akár, mert még a halálában is, egyszer, minden kiderül és ha ő nem is, az utódok szégyenlik majd és megfizetnek. A bűnnek, szennynek, hazugságnak ára van!
Jobb, ha ezt tudják a ma csúcson lévők, vagy az oda tartók és észben tartják! Ők sem "úszhatják" meg!
papa.49
@Mirabilis: Amit tett azt nem teszi semmissé, hogy akárhány bajnokot nevelt, elkövetett egy megbocsájthatatlan bűnt, amit eltitkolt, sőt mikor kiderült a dolog még le is hazudott!!!
Nem a szakmai tudásával vannak bajok, hanem a jellemével, a személyiségével!!!
süsüasárkány
@Mirabilis: Miért nem beszélünk az egyesületekben dolgozó edzőkről?
Az eredmények elérésében a sportolók mellett az övék a fő érdem.
A magyar rendszerben ilyen tekintetben a szövetségi kapitány inkább technikai feladatokkal foglalkozik.
Nála van a pénz kazetta kulcsa + a maffia vezér gyárfásnál.
Utóbbi azért is állt ki azonnal k.l. mellett.
Katalina62
@Mirabilis: Igazad van, de tegyük hozzá, hogy Jean Valjean csak kenyeret lopott!
wagabund
@süsüasárkány: 10.50...azt már le sem merem írni,(mert nem akarlak bosszantani) hogy mennyi pénzt kapott a díj mellé...
wagabund
@Szeparepa2: 14.57...
ezt sem hittük volna soha, hogy új mértékegység születik...a szarkupac méretét 1...és itt jön a megfelelő név...még nem tudjuk, hogy a másik kettő mit fog borítani, illetve a szombathelyi egybites majom is mértékegységgé válik-e?

de az ötleted kiváló...

szegény Gyurcsány...lassan a feledés homályába vész...
papa.49
@Mirabilis: Ez igaz, de ne feledd azt se, hogy ő kenyeret lopott, igaz utána elvette a kéményseprő fiú pénzét, de tulajdonképp megbűnhődött a cselekedetért, és utána tisztességesen élt, és még egy mikor hazudnia kellett volna inkább nem tette, a nevelt lánya esküvőjén...
Valamint az is igaz, hogy ez egy regény volt, igaz nagyon jó jellemrajzokkal...
WF
@papa.49: Ne ítélj szigorúbban mint maga az áldozat!
WF
@Horizont: Nagyrészt egyetértek az általad leírtakkal. De sztem Kissnek olyan mértékben kellett megaláznia magát, hogy az nem lehet színjáték. Lehet, hogy nem teljesen fogta még fel az egész történet minden tanulságát, de valami mégis megindult benne. Az is egy folyamat volt idáig eljutnia, hagyni kell neki időt, hogy leülepedjen és a helyére kerüljön minden. A legfontosabbat már meglépte, és ha nem is tudatosult benne, már most is netto nyereséggel zárta az ügyet: ha nincs ez a balhé, tán sohasem jut el erre a lehetőségre, hogy bocsánatot kérjen. Oké, hogy fájdalmas volt, de olyan tehertől szabadult, ami másképp rajta maradt volna.
papa.49
@WF: Nem értek, egyet veled, az áldozat megbocsájthat az elkövetőnek, de a társadalom soha!!!
WF
@papa.49: Ha ezt tovább boncolgatjuk, félek olyan talajra tévedünk amin én már nem mozgok otthonosan. Én "paraszti" logikával tudom csak megfogni a dolgokat: Sztem mindenkinek meg kell adni az esélyt az újrakezdésre. A "társadalom" mint olyan, az erőszakszervezetein és a büntetésvégrehajtási intézményein keresztül szankcionálja a bűnöst, akkor is ha az áldozat megbocsát. A közvélekedés - nem azonos a társadalmi igazságszolgáltatással - pedig nem egy homogén dolog. Láthatóan vannak akik az olimpiai aranyakat fontosabbnak érzik mint egy egykori áldozattal szolidaritást vállalni (ezekkel vitatkozom). Olyanok is vannak, kik nem elégszenek meg Kiss bocsánatkérésével 55 év elteltével sem, ők még valami extra büntetést szeretnének látni, vagy egyszerűen jól esik nekik valakire haragudni - nem tudom. (ezekkel is vitatkozom). Sztem most már hagyni kell élni ezt az embert is, nem gondolom, hogy veszélyt jelentene bárkire. A bocsánatkérésének őszinteségével pedig majd az Örökkévaló előtt úgyis el kell számolnia.
GeoCravker
@WF: @Horizont: @papa.49: Szerintem a Kiss-ügy ezzel nagyjából Kiss számára le is zárult.
Fenntartom amit írtam már. Egy sokkal komolyabb társadalmi üzenete is lehetne.
Az összes olyan vezetőnek (nem csak sport~), akik szerint nekik minden beoszutott, bármi okból kiszolgáltatott nő (vgy fiú) alanyi jogon jár.
Nekik lehetne ez az ügy egy üzenet: előbb utóbb kiderül, és megszívod.
"S még valami: az, hogy ez kiderült, és a lapok az asztalra kerülnek komoly figyelmeztetés lehet. Nem azzal, hogy egy újságíróba lehet még egyet belerúgni. De azzal nagyon is, hogy a beosztottakat a saját háremeként kezelő vezetők, az állásinterjút a prostivadászattal összekeverő, a kiszolgáltatokkal visszaélő szemetek se legyenek olyan fenemód biztosak magukban. Akkor sem, ha azt hiszik: ismerik Isten telefonszámát. Netán egy éppen akkor felkent falkavezérét. "
endresy.blogspot.hu/2016/05/aczel-akaratlanul-is-segithet-kiss.html
WF
@Horizont: Szinte teljesen egyetértünk. Valóban nem látunk bele senkibe, nem tudjuk megítélni a motívumait. Nem tudjuk, hogy valóban megtört-e ez az ember a börtönben és a katona évei alatt, hogy utána valóban erkölcsös életet élt-e amint állítja. Épp ezért nem is ítélkezhetünk fölötte a vélt motívumai alapján, csak a cselekedeteit tehetjük mérlegre. A cselekedet pedig a bocsánatkérés és a nyilvános "bűnvallás" volt. Ennél többet nem várhatunk el jelen esetben. Nem tudom Kiss hogy fogja fel a történteket, de sztem kapott fentről egy esélyt, hogy legalább idős korára tisztába tegye ezt a csúnya ügyet. És ha fájdalmas volt is, de megtette.
WF
@GeoCravker: Nincs köztünk semmi vita abban amit leírtál.
GeoCravker
@WF: inkább megjegyzésnek és nem vitairatnak szántam ._9
papa.49
@WF: Én ha visszanézed a témában általam leírtakat, azt tartom aki ilyet elkövet semmi keresnivalója, a fiatalok, a nők közelében még a sportban se, és ettől teljesen független, hogy mit értek el az ő kapitánysága alatt a sportolók...Az áldozat megbocsájtott neki ez is rendben van, megkövette az áldozatot, ez is rendben, csak az előzmények ismeretében én nem hiszem, hogy ő kiss őszintén megbánta a tettét, hajlok arra, hogy valaki szólt neki, hogy most már elég, kérjen bocsánatot... Az én számomra ez a pacák innentől mindig egy senki marad, jó tudom ez nem jelent semmit az ő számára, de mindig utáltam azokat akik nem merik emelt fővel vállalni a tetteiket, és annak a következményeit!!!
Natsuki
@papa.49: a másik kettőhöz képest jellemes, hidd el.
papa.49
@Natsuki: Igen a másik kettőhöz képest, de csak azokhoz hasonlítva!!!
Natsuki
@papa.49: pont ezt mondom. Mennyivel másképp nézett volna ki ez az egész, ha nem pár hét után történik meg a nagy vallomás. Meg nem történtté nem teszi, de hihetőbbé a sztori megbántam-megváltoztam részét talán igen. Most ez így kényszerpálya volt. Zsuzsanna asszony pedig úrinő, finom, kiegyensúlyozott.
WF
@papa.49: Kiss már nem edző, nincsen gyerekek és nők közelében. Visszamenőleg ezt már nem lehet korrigálni. Lehet kételkedni a bocsánatkérésének az őszinteségében, de ez csak találgatás. Az igazságot csak ő maga tudja meg a Teremtő. A tőle 55 év után elvárható cselekedetet - a nyilvános bocsánatkérést megtette. Sztem innentől békét kell hagyni neki. Elég büntetés, hogy 75 évesen a piedesztálról a porba vettetett, és ünnepelt edzőként a szégyenbélyeg lemoshatatlanul a neve mellé került.
Törölt felhasználó
@WF: Azért az hogy megrendezett kamerák és ügyvéd jelenlétében kért bocsánatot számomr továbbra is csak az erősiti meg, hogy úgy fogok rá emlékezni, mint egy SZAR emberre, aki szakmailag kiváló volt. Azt hiszem ez így korrekt:)
papa.49
@ziziplanet: Egyetértek a véleményeddel...
eugen4402
Mindent bevallott? Na ugye, mondtam, hogy Lee Harvey Osvald ártatlan JFK lelövésében. Mik ki nem derülnek..?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.