"Gyakorlatilag Kiss Lászlót és engem becsületünkben megsértettek azzal, hogy a leírtak szerint homoszexuálisok is vagyunk" - írta Lantos a Borsnak, amely egy nő leveléből idézte korábban: várják a további nemierőszak-áldozatok, köztük akár fiúk jelentkezését is.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

JAJMÁR
Ez ám a "erkölcs" legmagasabb pontja, amikor a sértés, a "homoszexualitás"! Csak nem képzeltétek, hogy a nemi erőszak! Á, nem, az nem.
JAJMÁR
Ez ám a "erkölcs" legmagasabb pontja, amikor a sértés, a "homoszexualitás"! Csak nem képzeltétek, hogy a nemi erőszak! Á, nem, az nem.
JAJMÁR
A "becsület" citálása irritáló az ő szájukból.
Aki Én
Ez már mindennek a teteje! Ez a szarházi bűnöző beszél becsületről? Hét tényleg nincs az ilyen szar alak közelében egy morális ember, aki megmondaná neki, hogy legalább a pofáját fogja be. Nem is akarom elhinni, hogy ez igaz.
magyarbakancs
Lapulnátok inkább, mint szar a fűben.
Mert a nemi erőszaknál gyalázatosabb bűncselekmény nincs a világon.
Egy életet tesztek tönkre.
Vagy fel tudja dolgozni az még a jobbik eset, hanem akkor asz illető depresszióssá, bizalmatlanná, és zárkózottá válik. A viselkedésére a trauma kifoghatni míg él.
Ezt is figyelembe veted te becsület vitéz.
dr. prédikátor
Te szarkupac lantos!!! Te beszélsz erkölcsről??? te vagy megsértődve???Rád fog égni ez a feljelentés!!! Ebből nem jössz ki jól!!!Inkább azon rugóznál hogy hogyan tehetnéd jóvá a bűnödet!!!Aljas egy mocsok féreg vagy!!!Egy meztelen csigában több gerinc van mint benned!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.