Annyira súlyos parlamenti választ adott Fónagy János, hogy az már nemzetbiztonsági kockázatot jelenthet. Olyat válaszolt Fónagy János egy parlamenti írásbeli kérdésre, hogy egy MÁV-Start szerelvény adja a másikat. Egy jobbikos képviselő tette fel a kérdést, miszerint „milyen megfontolások alapján nem tudnak az országházi látogatásra készülő diákok utazási kedvezményt igénybe venni a május 4-13-ig terjedő időszakban?” De tényleg, vajon miért? Fónagy Jánosnak kőkemény válasza van erre. Először is ismerteti, hogy az OperaKaland nevű előadások ideje éppen akkor van, amikor a legtöbb osztálykirándulás is, azaz május 4. és 13. között, és hogy tavaly már 21 ezer diák részt vett ezeken. Majd:

Forrás: 444.hu
Feltöltő: zöldszem
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

zöldszem
Azért nem utazhatnak a diákok kedvezménnyel a vonatokon az osztálykirándulások idején, mert... mert akkor vannak az osztálykirándulások!
Fidesz politika... Logikus nem?
Sziszifusz
Majd utazhatnak a kisvasúton. Sőt utazniuk kell a kisvasúton !
Minden általános iskola, összes felső tagozatos osztálya és a középiskolák osztályai is tanulmányi kirándulás keretében kötelezően elutaznak Felcsutra, hazánk nevezetes községébe, és megtekintik az ottani nevezetességeket. Így a kisvasutat is.
A kirándulás után fogalmazást írnak az élményekről.
Cicamama55
Újabb Kósa szindrómában szenvedő kormánytag...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.