Van visszatartó ereje a műszaki határzárnak, a röszkei és tompai tranzitzóna felől pedig nem fenyeget erőszakos betörés – mondta Bakondi György, a miniszterelnök belbiztonsági főtanácsadója az M1 aktuális csatornán péntek este.

Arra a kérdésre, hogy a magyar hatóságok felkészültek-e az erőszakos betörési kísérletekre, Bakondi György elmondta: jelenleg mintegy kétszázan-háromszázan tartózkodnak a röszkei és a tompai tranzitzónánál, de nem csak fiatal férfiak. Ez nem elegendő ahhoz, hogy erőszakkal megtámadják a kerítést.

A főtanácsadó szerint indokolt volt Ásotthalom térségében tranzitzóna megnyitása.

Bakondi György beszélt arról is, hogy rendkívül nehéz a migránsok identitásának, utazási céljuknak, illetve menekülté nyilvánításuk körülményeinek tisztázása.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

wagabund
..."Bakondi szerint van visszatartó ereje a műszaki határzárnak"...

...még... talán...

ha csak több száz(de nemsokára több ezer) elkeseredett, éhező, szomjazó, fázó, beteg, WC-t, mosdót, melegvizet nélkülöző nő-férfi-gyerek tolong a bűzben, szemétben, kilátástalanságban, nemi betegségekben, orvosi segítség nélkül, akkor azt kijelenteni, hogy ...ááá, nincs vész...csak néhányan unatkoznak arrafelé...-ez elég veszélyes ...

a német firkászok meg merkel asztalára tehetnék a mutti által okozott emberi tragédiákról készült képeket...

a több évtizeddel ezelőtti német borzalmakat dicsőségként bemutatva minden nap láthatunk filmeket a tv-ben...azt nem lehet elfelejteni...hát még ezt a kárt, amit ez a sok zavaros német vezető okoz európának..
papa.49
Akkor most melyik hír az igaz itt azt írják van a kerítésnek visszatartó ereje, másut meg azt hogy egyre többen jönnek a kerítés dacára is, JÓ LENNE MÁR HA EGYFÉLEKÉPP HAZUDNÁNAK AZ ILYEN VAKONDI FÉLÉK!!!
wagabund
@Horizont: ...sajnos az előörsök megindultak, mint látható volt a tv-ben..ha lehet szerencsének nevezni, az afrikai szomjazók-éhezők taljánországon keresztül akarnak a jóba bekerülni...

úgy néz ki(pedig még csak pár tízezer a próbálkozó)hogy az olaszok is feltartják a kezüket...
Megtelt! feliratú táblát tartva...miközben csendesen letérdelnek.

Elgondolkoztató az a hír is, hogy a csendes-rendes-jómódú-befogadó svájciak is lázadoznak...letépik a fejkendőt a bevándorlókról, és hatalmas bírságot vetnek ki azokra a szülőkre, akiknek a gyerekei tiszteletlenek a női tanárokkal(most még csak azokkal)...mert ahonnan jönnek, ott a nő nem ember...csak azt nem tudom, ki szülte ezt a sok ganét?
wagabund
most mondják a hírekben, hogy egyre többen gyülekeznek a szerb oldalon...és egyre nyomasztób a tömeg látványa...úgy néz ki, beengedik őket(előbb-utóbb)...

...vészhelyzet van olaszországban is...napi négyezer afrikából...ijesztő...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.