A Demokratikus Koalíció szerint a debreceni fideszes városvezetés lézerblokkolókkal felszerelt autókkal közlekedik. Kínos a politikusok számára, hogy fotókkal bizonyítják.

A párt a közleményében azt írja, három önkormányzati, kizárólag a polgármester és az alpolgármesterek által használatos autóra szerelt szerkezetek teljesen úgy néznek ki, mint a Lázár János „lézerblokkolós” botrányában már megismert berendezések.

A fotózott berendezések  a DK szerint nem gyári tartozékok és egy ilyen szerkezetet nem azért építtetnek be, hogy aztán soha ne száguldozzon.

Fotó: Lézerblokkolós autókkal közlekednek fideszes politikusok

A beszerelt lézerblokkolókat látva, a törvényességi kérdések mellett – ma már törvény tiltja a sebességmérők blokkolását – adott egy morális kérdés is. Miként irányíthatják egy ország, egy város társadalmát azok, akik a törvény szándékolt átlépését – legyen az milliárdos korrupció vagy „csak” lézerblokkolók használata – napi gyakorlatként, a Fidesz politikai privilégiumaként kezelik?

Fotó: Lézerblokkolós autókkal közlekednek fideszes politikusok

 A DK  a közleményében követeli, hogy a lézerblokkolókat azonnal szereljék le, és a botrányban érintett fideszes politikusok – polgármester és alpolgármesterek – fizessék be az önkormányzat számlájára a készülékek be- és kiszerelési díját. Azt is tudni akarják, hogy ki adott utasítást, engedélyt a debreceni önkormányzat tulajdonába lévő gépkocsik lézerblokkolóval való felszerelésére.

Fotó: Lézerblokkolós autókkal közlekednek fideszes politikusok

21 hozzászólásarrow_drop_down_circle

colibri
Elzavarni mindet egytől az utólsóig! Már telis-tele van a pohár, nem csak csepeg a trutymó belőle, hanem vastagon folyik kifele! Elég volt a fidessből!!!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
TASzSz
@human: Nem ez a lényeg! Itt van megint egy hír, ami leköti a tömegek figyelmét, s ezalatt mehet a mutyi!
human
@TASzSz: Lehet, de jó tudni, hogy ilyet is megengednek maguknak, míg a kisembert lehúzza a rendőrség nem is kicsit érte. Sőt ha jól hallom megemelik vagy megemelték a büntetési tételeket, így már egy kerékpáros is kaphat 150 ezres bírságot.
www.blikk.hu/aktualis/150-ezer-lehet-a-birsag-ha-hianyos-a-bringas-felszereles/16sdvwf
Jozefina
A sok tahót kellene inkább egy szívlapáttal leblokkolni!!!
F_Viktor
@human: Írod:
"...jó tudni, hogy ilyet is megengednek maguknak, míg a kisembert lehúzza a rendőrség nem is kicsit érte."

+ Meghozzák azokat a törvényeket amik csak a Zemberekre vonatkozik, ők pedig tesznek rá nagy ívben (mind a törvényeikre, mind a Zemberekre!).
Borsodi
A törvény már régen nem vonatkozik rájuk,különben is, hogy tudnának kifizetni több száz ezret a milliós fizetésükből. Meg alázni,sanyargatni a becsületünkbe gázolni,börtönbe zárni semmiségekért ,kilakoltatni földönfutóvá tenni családokat büntetlenül megtehetik.mert mi tűrjük mint a birkák.nem tartunk össze mint a Franciák!
human
@F_Viktor: Egyértelmű, hogy le akarják szoktatni a népet a számonkérésről. Az újságírókat is ki fogják tiltani szerintem a Parlamentből. Orbán felköltözik a várnegyedbe és nem csodálkoznék, ha kizárnának mindenkit onnan. A híveken kívül senkivel nem akar érintkezni. Legutóbb is, mikor a háttérhatalmakról kérdezték, akkorát mondott, hogy a gondozójának még a biztonsági őrt is félre kellett löknie, hogy leállítsa a kérdező riportereket.

Nézd csak meg. 25. másodpercnél elhangzik Orbántól a "soft power" kifejezés és Havasi ápoló félretolva a biztonságiakat kimenti a beteget:
index.hu/video/2016/05/31/orban_hatterhatalom/

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.