Tiffán Zsolt Facebook-oldalán péntek este megjelent egy bejegyzés, amely szerint a fideszes honatya nehezményezte, hogy az MTVA közvetíti a Franciaország-Románia mérkőzést.

Berkecz szerint a rosémanók hackercsoport támadt Tiffán Facebook-oldalára

Az országgyűlési képviselő szombat reggel azt közölte, valaki "jogtalanul feltörte" a profilját (amelyet hogy, hogy nem, ma reggelre már vissza is szerzett Tiffán):

Kedves Barátaim!

Tegnap este valaki jogtalanul feltörte facebook-oldalamat,és olyan tartalmú üzeneteket helyezett el rajta, mellyel nem tudok azonosulni. Nem ez az első eset...! A nyitómeccset én is néztem, és szerintem nagyon jó volt! A két posztot ma reggel azonnal töröltem! Ez a facebook átka...

Berkecz Balázs, az Együtt baranyai politikusa (aki nem mellesleg Tiffánnal már többször keveredett finoman szólva is vitába) azt írja a blogján, hogy

Meg nem erősített információk szerint a Tiffán alpári stílusát kísértetiesen másolni képes "Rosémanók" nevű hackercsoport áll a sorozatos támadások mögött, és a TEK "Koffeinmanók" fedőnevű akciócsoportja igyekszik megelőzni, hogy újabb vállalhatatlan stílusú és tartalmú gyalázat kerülhessen ki Tiffán Zsolt közösségi oldalára.

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

sziha
"...valaki jogtalanul feltorte..." Jogosan lehet?
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
eszegfu
@Perwool: Ez már "kipreparálás" volt!:)))
Perwool
@Szókrakész: Szeretnék is a fideszfijjjjukkk a net korlátozását, de a netadó tüntetéskor kissé bexartak!
sziha
"...valaki jogtalanul feltorte..." Jogosan lehet?
Borsodi
A Román focira kormányunk már annyit áldozott, hogy azt most az oktatásra adná nem lenne cirkusz.Az meg megszokott dolog,hogy egyik nap leírják a fideszesek a véleményüket,majd másnap rájönnek,hogy esetleg elveszítik az aranytojó tyúkot és máris szembe köpik magukat.Majd jön a tisztára mosás!
24.hu/belfold/2015/12/23/50-milliardos-segitseget-kapott-a-kormanytol-egy-vajdasagi-magyar-part/
machpeter.blog.hu/2015/09/22/folytassa_orban_romaniaban_is_a_stadion_epitest

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.