Lopás vétsége miatt vádat emeltek két francia állampolgár ellen, aki egy Steindl Imre korából származó kődíszdarabot próbált meg eltulajdonítani az Országház egy lezárt teraszáról – közölte a fővárosi főügyész hétfőn az MTI-vel.

Ibolya Tibor azt írta, hogy a vád szerint a 28 éves nő és a 27 éves férfi március 19-én hajnalban átmászott a parlamenti lépcső korlátján és a kordonon, majd a vaskapu alatt átbújva jogosulatlanul bement a lezárt teraszra. Magukhoz vették egy eredeti erkélyoszlop darabját, és távozni próbáltak, de a járőrök feltartóztatták őket.

Az elkövetési érték mintegy harmincezer forint, amely megtérült – tette hozzá Ibolya Tibor, jelezve: a két francia állampolgárra pénzbüntetés kiszabását indítványozták.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Ja istenem; elsőre azt olvastam (akartam olvasni?), hogy a parlamentben teveherésző tolvajokról van szó! =))
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Január
Elfogyott a pénzük, csak egy kis ingyen souvenirt szerettek volna...
Gondolom otthon az Eiffel tornyot is elvitték volna már. Ja, hogy ott nem lehet?
Itt sem, most megtudták.
justhpeter
Az Unió bíróságához fogok fordulni diszkrimináció miatt. Két francia lopni akart a parlamentben. Vádat emelt a Pol Pot vezette ügyészség. Az a kb másfélszáz bennszülött, aki nap mint nap csoportosan elkövetve, aljas indokból, előre megfontolt szándékkal naponta lopni jár be a parlamentbe, azokkal mi lesz ? Ebben az esetben miért marad el a vádemelés ? Tiszta diszkrimináció.
kukac50
A politikusokat mikor fogják el lopás ügyben?
nezelodo
Nem az a fő baj, hogy hülyét csinált a két kótyagos az agyonfizetett parlamenti őrségből, abban az országban, ahol a cigó kölkök rablásai gyerekcsínynek számítanak.
Desischado
És a Parlamentben ülő tolvajokat mikor ítélik el végre?!
Hellcat
Harmincezres kár? Franciáknak? Pfff...450 ezres minimálbér mellett aprópénz...a másik meg, hogy azok sokkal többet lopnak akiknek nem kell "beszöknie" a parlamentbe..

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

További ajánlatok