Nem csak a Magyar Nemzeti Kereskedőház volt olyan szerencsés (vagy jól informált), hogy a Quaestor csődje előtti utolsó pillanatban húzta ki pénzét a bedőlt brókercégből. Az Átlátszó cikke szerint egy állami sofőr például közel 200 milliót menekített ki az összeomlás bejelentésének napján, de rajta kívül még több mint háromszázan menekítették ki vagyonukat aznap. A legtöbb érintett összeg milliós nagyságrendű, de voltak nagyobb tételek is. Négy magánszemély menekített ki százmilliós nagyságrendű tételt a bedőlés napján, köztük van a sofőr is, akire az Átlásztó csak B. G. R. néven hivatkozik. Az illetőnek, aki egy fontos közhivatalban volt gépkocsivezető, összesen több mint 350 milliót fizetett ki a brókercég a bedőlése előtt. De volt egy alföldi vállalkozó família is, akik 215 milliót vettek ki a csőd napján, egy házaspár 160 milliót, egy F. I. monogrammú férfi pedig 414,5 milliót ürített ki nyugdíj-előtakarékossági számlájáról. Az már eddig is tudott volt, hogy a kereskedőház...

Forrás: index.hu
Feltöltő: F_Viktor
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

verőce21
Én is kivettem onnan, csak még előtte decemberben és a számlámat is megszüntettem náluk.
Túl átlátszó volt ott a simlisség.
Csodálkozó
A 70 (80?) éves Erzsike (Jucika) nénit, aki ugyanígy tett, "bennfentes kereskedés" címen megvádolta a mocsok orbánc-kormány, FUJJJ!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.