Soha nem szólalt fel a parlamenti üléseken, kerülte a bizottsági munkát, a sajtót és a lakossági fogadóórákat is a fideszes Bíró Márk – írja a BorsOnline.

A legpasszívabb honatya Bíró Márk. És nem csak azért, mert amióta először, 2010-ben bekerült az Országgyűlésbe, egyetlen egyszer sem szólalt fel az üléseken.

Bíró a parlament Honvédelmi és Rendészeti Bizottságának is tagja. Azonban a 2015-ös őszi ülésszak kezdete óta lezajlott 23 bizottsági ülés közül mindössze ötön vett részt, a többin csak helyettessel, vagy meg sem jelent. Ráadásul, mivel a Fidesz országos listájáról, és nem egyéni választókerületi képviselőként került be az Országgyűlésbe 2014-ben, képviselői fogadóórát sem köteles tartani. Utolsó interjúját 2012-ben adta, és 2013-ban válaszolt utoljára írásban újságírónak.

2010 óta pedig nagyjából 64 millió forintot vihetett haza képviselőként.

41 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Hellcat
Passzív pióca...bár én keresnék ennyit a semmittevéssel. @Aki Én: hát a fideszben sok lehetőség nincs...vagy kussban vannak vagy kárt okoznak :D
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
human
Hofi szavai jutnak eszembe. "És ezt az embert szidják? Ezt, aki semmit nem csinált?"
karma1
@Hellcat: Hagyd mar a francba Erikson, ... fel sem fogja, hogy azok a kocsogok a Parlamentben azert vannak ott, hogy DOLGOZZANAK azert a nepert, akik oket megvalasztottak, es akik ezert a nep adojabol kapjak a fizetesuket.

Ez a bonyolult keplet meghaladja a felfogokepesseget...:o))))) (Marmint az, hogy a kepviseloi munka eppugy munka, mint az esztergalyos, a nover, a padloburkolo meg a TEK-s testor munkaideje, csak ezerszer felelossegteljesebb...)
karma1
@justhpeter: Mindjart gondoltam...:o)))) Van, akinek jolesik minden reggel nyugodtan a tukorbe nezni...:o)))
kukac50
Képtelen képviselni a választókat! Fizesse vissza a pénzt!
sgyuri2003
Ha minden fideszes képviselő egy szó nélkül vitt volna haza 64 millát sokkal jobban járt volna vele az ország. Nem véletlen a mondás, hogy hallgatni arany. Kell az nekünk , hogy a sok agyhalott olyan törvényjavaslatokat terjesszen makogva a ház elé amit még egyszer sem olvasott végig?
Veleda
Némasági fogadalmat tett. Jó nagy tahó lehet, ha semmiről sincs véleménye. És ezt megválasztották. Pontosabban belistázták. Gondolták, hát egynek jó lesz ez is! csak nyomja meg a gombot, amikor látja a papíron az X.-et:)) na most!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.