Soha nem szólalt fel a parlamenti üléseken, kerülte a bizottsági munkát, a sajtót és a lakossági fogadóórákat is a fideszes Bíró Márk – írja a BorsOnline.

A legpasszívabb honatya Bíró Márk. És nem csak azért, mert amióta először, 2010-ben bekerült az Országgyűlésbe, egyetlen egyszer sem szólalt fel az üléseken.

Bíró a parlament Honvédelmi és Rendészeti Bizottságának is tagja. Azonban a 2015-ös őszi ülésszak kezdete óta lezajlott 23 bizottsági ülés közül mindössze ötön vett részt, a többin csak helyettessel, vagy meg sem jelent. Ráadásul, mivel a Fidesz országos listájáról, és nem egyéni választókerületi képviselőként került be az Országgyűlésbe 2014-ben, képviselői fogadóórát sem köteles tartani. Utolsó interjúját 2012-ben adta, és 2013-ban válaszolt utoljára írásban újságírónak.

2010 óta pedig nagyjából 64 millió forintot vihetett haza képviselőként.

41 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Hellcat
Passzív pióca...bár én keresnék ennyit a semmittevéssel. @Aki Én: hát a fideszben sok lehetőség nincs...vagy kussban vannak vagy kárt okoznak :D
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Csodálkozó
Egyrészt addig jó a hazának, amíg el nem bődül ez az ökör.
Másrészt tele szájjal - segget lefetyelve - hogyan is tudna megszólalni?
Fő, hogy a közpénzt jól tudja pocsékolni.
Köszönjük, Viksi!
eszegfu
Rosszindulat nélkül: nyilván nem tud beszélni a nagy nyilvánosság előtt, de talán nincs is mondanivalója. Nem nézem le, de hogyan is lehetett egy autószerelőből parlamenti képviselő?! Lehet, hogy csak bólogató "töltelék" a Fideszben...nem tudom.
dr. prédikátor
@eszegfu: Én is lehetnék parlamenti képviselő ha fütyiszes lennék!!!:)))
Aki Én
Akkor mondhatjuk, hogy ő egy tökéletesen feleslegesen eltartott ember?
Mondjuk már annak is örülök, hogy nem tesz kárt.
Hellcat
Passzív pióca...bár én keresnék ennyit a semmittevéssel. @Aki Én: hát a fideszben sok lehetőség nincs...vagy kussban vannak vagy kárt okoznak :D
karma1
@dr. prédikátor: Ezzel az erovel...:o)))))
Kutyuska
@eszegfu: Majdnem olyan tehetséges, mint a gázszerelő. Így lehetett képviselő.
Kutyuska
@Hellcat: Lehet, hogy van önkritikája és tudja, hogy Kósa Lalát úgy sem tudná felülmúlni.
lópicigáspár
@Aki Én: Nem tesz kárt!? Dehogynem!!! Szavaz a gazdája eszement ötleteire!!
eszegfu
@dr. prédikátor: 9:36 Ha fideszes lennél, az lenne Számodra a legnagyobb feladat!! Nem hiszem, hogy gyomorral kibirnád!:)))
eszegfu
@Kutyuska: Igazad van... "majdnem"... hiszen "csak" 64 millió volt a parlamenti keresete 2010-től, mig Mészáros naponta 9,5 milliót keres!!
Eriksson
Legalább nem beszél hülyeségeket. Meg különben is. Beigazolódni látszik a bölcs mondás, hogy: Hallgatni arany. :D
Hellcat
@Eriksson: Ja...ha én nem szólalnék meg a munkahelyemen meg 23 munkanapból csak 5 ön jönnék be akkor kirúgnának a picsába nem pedig milliós fizut kapnék...
Hellcat
@Eriksson: Csak viszonyítási alap, hogy amíg ez a patkány milliókért nem csinál semmit addig a rendes alkalmazotatta már kirúgták volna ugyan ezért. Sajnos nem túl fair. :(
mariaberta
Mert biztosan megeröltető ez a munka számára, és a pénz felvétele felőrli maradék erejét,
De az is lehet, tudja, hogy csak hülyeségekre képes.
Eriksson
@Hellcat: Nem lehet mindenki valakinek a valakije. :-)

Minden csak nézőpont kérdése. Nem lehet mindenki képviselő, de még csak rendes alkalmazott se. S ezt most viccen kívül mondtam.
Egyébként biztos nincs mondanivalója a képviselő úrnak, amit kell azt elmondják helyette mások. Viszont a szavazata lehet, hogy pont ennyit ér.
G narancs
Lerí az arcáról az értelem, ilyenek kellenek.
Toby
...és micsoda hatalmas szellemi összhang, megtestesült nyugodtság és lelkierő kell ahhoz, hogy meg se szólaljon, a Vastag Lét valszeg azért kapja, hogy el ne tévessze, meg ne szólaljon, mert abból valahjol nagy bukta lenne!
wagabund
A most leköszönt LMP elnöke szólalt fel a legtöbbet, majdnem ő végezte a legtöbb háttérmunkát, nagyjából ugyanennyi fizetésért...

És? ... ezt a faszit nem ekézhették, mert nem volt miért, nincs kellemetlen felvétel róla, ő minden este szemébe mer nézni(ha hunyorogva is)a családjának..

az LMP elnök meg ott áll egy bebukott szégyenteljes sukoró perrel, egy lukrafutott Gyurcsány feljelentéssel, és az összes felszólalása sem hozott olyan eredményt, amire emlékezik a pleb's

mostakkor mit is szégyelljen ez a sohafelnemszólaló?
karma1
@wagabund: Ja, ez a Mark gyerek lesz a kovetkezo kormanyba szepen atlavirozo egyed, ott is o lesz a "letszam", a gombnyomogato, az az ember, akire azt mondjak, hogy "na, ezzel is csak eggyel tobben vagyunk"...

Vannak ilyen emberek, akik az egesz eletukon keresztul a szelkakas szerepet toltik be, soha senkinek nem tunnek fol, nem tesznek keresztbe, mindig azt csinaljak , amit a mindenkori vezetes elvar toluk, ok a "langyos vizek", meg a "se nem oszt, se nem szoroz", bar az utobbi kijelentes meggoldolando, hogy amikor egy szavazaton mulik a megtepazott fide$$-bocsulet, akkor o bent legyen a Parlamentben, es a fidesznek kedves gombra doljon ra...Hasznalni semmit, artani annal tobbet tud a nema jelenletevel is...

De tudod, ez csak az en velemenyem...:o))))
justhpeter
Nem szólalt meg. Igaz. De nem is mondott hülyeségeket és nem is kavart össze semmit. Mintha ott sem lett volna.
Desischado
Na kérem, így honorálják fideszék a semmittevést a pártkatonájuknak! Hány gyerek lakhatott volna jól, ebből a 64 millióból?!
kkalman
Az, hogy nem szólalt fel, nem zavaró, hisz nem volt, nincs mondanivalója. De akkor minek ül a parlamentben?
Ja, hogy semmihez se ért, és közmunkásnak lenni nem olyan nagy mulatság.
simmering73
Legalább nem terjesztett elő semmi hülyeséget. Mondjuk 64 milláért én is elheverésznék naphosszat a Parlamentben.
szaboria1
Mit vártunk listáról került be. Neki azt mondták maradj szépen csendben. A Nógrád megyében végzet munkáért kapta a csendesen üldögélő képviselői mandátumát.
Mangu
@Hellcat: Bár sokaknak tetszik véleményed, szerintem tévedsz. Azért valamit tennie kellett és gondolom még tesz is, hogy ott lehet listásként a parlamentben. Valamiért csak kapja a fizetését, ami nem publikus, semmitevésért még a "fideszben" sem fizetnek. Ezért jó a "lista" a megélhetési bűnözőknek és pont ezért kellene megszüntetni a listás bejutást.
Hellcat
@Mangu: Egyetértek...tesz. Egyértelműen egy lenémított szavazódroid ez a Márk. Beültették oda egy valag pénzért, cserébe kérdés nélkül úgy kell szavaznia ahogy fütyül neki a fidesz. Az, hogy nem szólalt fel egyszer sem az meg szerintem azért lehet mert annyira buta, hogy megtiltották neki, mert csak kárt okozna...
karma1
@justhpeter: Asszem, volnank egyparan, akik eljatszanak ugyanezt a szerepet 64 millioert - ha lenne hozza gyomruk...
Rolad se hiszem, hogy siman bevallalnad az ugyeletes "letszam" tisztet...:o)))
karma1
@Mangu: Persze hogy tesz: amikor a fidesznek szuksege volt minden szavazni kepes kepviselojere, akkor o mindig radolt a megfelelo gombra! Ez is egy fajtaja a munkanak,...
justhpeter
@karma1: Valahogy nem csicskának születtem.
Mangu
@karma1: Többet is tett, mint a gomb nyomogatás - spontán nem lehet bekerülni a parlamentbe, főleg fidesz listán!
human
Ezek után nem értem, hogy fideszeseknek mi baja van az alapjövedelemmel?
human
Hofi szavai jutnak eszembe. "És ezt az embert szidják? Ezt, aki semmit nem csinált?"
karma1
@Hellcat: Hagyd mar a francba Erikson, ... fel sem fogja, hogy azok a kocsogok a Parlamentben azert vannak ott, hogy DOLGOZZANAK azert a nepert, akik oket megvalasztottak, es akik ezert a nep adojabol kapjak a fizetesuket.

Ez a bonyolult keplet meghaladja a felfogokepesseget...:o))))) (Marmint az, hogy a kepviseloi munka eppugy munka, mint az esztergalyos, a nover, a padloburkolo meg a TEK-s testor munkaideje, csak ezerszer felelossegteljesebb...)
karma1
@justhpeter: Mindjart gondoltam...:o)))) Van, akinek jolesik minden reggel nyugodtan a tukorbe nezni...:o)))
kukac50
Képtelen képviselni a választókat! Fizesse vissza a pénzt!
sgyuri2003
Ha minden fideszes képviselő egy szó nélkül vitt volna haza 64 millát sokkal jobban járt volna vele az ország. Nem véletlen a mondás, hogy hallgatni arany. Kell az nekünk , hogy a sok agyhalott olyan törvényjavaslatokat terjesszen makogva a ház elé amit még egyszer sem olvasott végig?
Veleda
Némasági fogadalmat tett. Jó nagy tahó lehet, ha semmiről sincs véleménye. És ezt megválasztották. Pontosabban belistázták. Gondolták, hát egynek jó lesz ez is! csak nyomja meg a gombot, amikor látja a papíron az X.-et:)) na most!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.