Kedd este az autópálya-kezelő munkatársai is a meccset nézték, aztán Hegyeshalom közelében, a magyar oldalon ki is írták a változtatható képű táblára az eredményt – írja az Origo.

A képet egy kamionos Facebook-csoportban osztották meg.

Olyan felirat jelent meg az autópályán kedd este, ami után mindenki felsikított

26 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Rózsika Hatházi
Egyik kommentelő társunk szerint vannak itt nemzethy érzelmű emberek. Hát, nem is tudtam, hogy a nemzeti érzelem a fociban nyilvánul meg. Miközben az egészségügy romokban, az oktatást leamortizálják, a jól teljesítő Önkormányzatoktól elveszik az iskolákat, a fenntartáshoz szükséges pénzt, devizakárosultakat lakoltatnak ki. "Tisztelt" honatyáink Gordon Ramsey éttermében falják a homárt, de azzal kábítanak, hogy jövőre csökken a csirkefarhát áfá-ja. Roggyanttóni neje közös business-be kezd sarkikatával. Állami sofőrök vettek ki a Quaestor bankból a bedőlés előtti napon 100 milliókat. Matolcsinak egyre több az egyenesági rokonsága. Polt(pot)péter büszke a független ügyészségre. Révészmártiriusz kisvasútügyi államtitkári kinevezésre tesz szert. Valami ásatásügyi szakembernek már olyan hosszú a titulusa, hogy inkább nem is idézném. Hát, erre legyünk nagyon büszkék! De, hátra van még az izlandi, meg a portugál meccs. Szerintem a portugálok úgy elverik a magyar csapatot, hogy a fal adja a másikat. De sebaj, orbánviktor még építtet 50 stadiont, ennek örömére és a magyar gazdaság egyből jobban működik majd, hogy a reformokról ne is szóljak. Dagadjanak a keblek és üvöltsük együtt, hogy ria, ria, Hungária! Aztán a romokat meg takarítsa el a Főkefe! :))))
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Mézike
@eugen4402: Annyira jók az oroszok, vagy mi vagyunk annyira rosszak?
volvós
@Perwool: 20:20

...pont ezt magyaráztam 10:13-kor a " kötekedöknek " ...:-)))
qxy
Sajnos a Magyarra jellemző hogy el száll az agya és nem is gondolkodik Lásd Koko. A nagy duma meg a ki vagyok, azt hogy el verték. Mint eső a liba szart. Na meg a többi. ?
kukac50
Végre valamit feltudnak mutatni a focisták. Jó fizetésük van ez nagyon elvárható volt Tőlük.
leszúrt rittberger
@Bringás: Jaja, mióta Rogánék állampapírért cserébe is belenyomtatják bármelyik arabnak, hogy magyar...
De higgadj le, én akkor is örülök, ha felfordulsz ettől :) A személyiket meg utoljára ti a vagonokra felpakolás előtt nézegettétek, úgyhogy inkább tanulj a múltból, és elegánsabban ásd az árkot ;)
Bringás
Amikor a polgárháborúról és zendülésről álmodozókat szembesítik azzal a ténnyel, hogy ilyesmit csak egy idegen szívű tud kívánni, azonnal előkerülnek a vagon ajtók és a bepakolt bőröndök! Furcsa összefüggés ez a megnyilvánulás!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.