Nem volt hajlandó lehozni az állami hírügynökség, az MTI az Együtt politikusának közleményét, amelyben lemondásra szólította fel Rogán Antal Miniszterelnöki Kabinetirodát vezető minisztert azok után, hogy Portik Tamás terhelő vallomást tett rá. Portik Tamás pénteken vallomásában azt állította: 10 millió forintnyi eurót vitt Rogán Antalnak, aki akkor az V. kerület polgármestere volt, a Centrál kávézó melletti egyik utcába, a belvárosi Fidesz pártirodába. Portik szerint a zacskóban vitt pénzt Rogán a Károly körúti önkormányzati helyiség ügyintézésért kapta. Juhász Péter, az Együtt politikusa közleményben lemondásra szólította fel Rogán Antal Miniszterelnöki Kabinetirodát vezető minisztert, de az MTI ezt nem hozta le. Az ellenzéki párt szerint a hírügynökség „Pápa Marianne és Habony Árpád mondvacsinált személyiségi jogaira” hivatkozott. Pedig Juhász Péter, írja az Együtt, személyesen is részt vesz a perben, alperesként.

Forrás: 168ora.hu
Feltöltő: koszpeko
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
Igy lehet szepen, alaposan agyonhallgatni a tenyeket, letagadni a legnagyobb buncselekmenyeket is,...
Mondom, a goebbels-i propagandagepezet egy piti kis probalkozas volt ehhez kepest...:((((
szaboria1
Itt látszik, hogy nem önálló a MTI. Lehet, hogy a hírek kiadásában a Rogán csapat lett a felelős.
lampa laz
Ez az ország tényleg kómában van, csak pár ellenzéki politikus hallatja a hangját az amúgy süket fülek számára. Gondolom a bíróság sem véletlen tette erre a mindent elnyomó foci őrületes időszakra a tárgyalåst. Úgy látom a fidesznek megérte ezt a sok drukkert kiutaztatni az EB-re,... kivétel annak aki a saját pénzén utazott.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.