A miniszterelnök belbiztonsági főtanácsadója szerint a brit népszavazási eredmény is arra utal, hogy Brüsszelnek sokkal nagyobb figyelmet kell fordítania a nemzetek, a választók akaratára.

Bakondi György az M1 aktuális csatorna péntek esti műsorában azt mondta: "kétségtelen", hogy a brit népszavazás egyik meghatározó körülménye a bevándorlás kérdésköre volt.

Emlékeztetett: a magyar kormány mindig hangsúlyozta, hogy az illegális bevándorlásnak egyfelől fontos biztonsági, gazdasági, közegészségügyi, de ezeken túlmenően ideológiai és politikai hatásai is lesznek. Most "egy súlyos következményekkel járó politikai hatást láthattunk" – tette hozzá.

A belbiztonsági főtanácsadó kiemelte: az európai biztonság, a schengeni rendszer olyan politikai, gazdasági, társadalmi értéket jelent, amelyet meg kell védeni, s amibe egy "kényszerbetelepítési megoldás" nem fér bele. Úgy vélte, most a britek többsége úgy döntött, hogy a brüsszeli – például a bevándorlás ügyében is jellemző – "esetenkénti diktátumok, beavatkozások" politikájából nem kérnek, hanem inkább önállóan folytatják.

Az unió vezetőinek higgadt reálpolitikusként kell reagálniuk – mondta Bakondi György, megjegyezve: Nagy-Britannia Európai Unióból való kiválásában bonyolult tárgyalási folyamat várható, amelynek biztonsági kérdései is lesznek.

15 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nemkati
Ezek úgy jelentenek be valami hatalmas elmésségeket, mintha a saját fejükből pattant volna ki. És egyiket se zavarja, hogy a gazdaállat fél nappal korábban a néphez intézett szózatát ismételgetik. Pont ezt csinálja Kósa is, és az összes többi seggnyalója 0rbánnak.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Szókrakész
Brüsszel ezzel a diktatórikus politikával megbukott!!!
nemkati
Ezek úgy jelentenek be valami hatalmas elmésségeket, mintha a saját fejükből pattant volna ki. És egyiket se zavarja, hogy a gazdaállat fél nappal korábban a néphez intézett szózatát ismételgetik. Pont ezt csinálja Kósa is, és az összes többi seggnyalója 0rbánnak.
nyanya001
Jó lenne, ha önkritikát gyakorolnátok, mielőtt másokat kritizáltok !
nusika
@nyanya001: ..így igaz! ...a választók akaratát nem tudják teljesíteni, mert sok a haver.
papa.49
Vakondi elvtárs jól van hülye vagy de már remény sincs rá hogy gyógyulj, az Unió egészen jól ellesz a te hülyeségeid nélkül is, pihenj, ülj le, nyalásra felkészülni))))))))))))))
szmeagol
A "Nemzet Hülyéje 2.0"
Lalit nem lehet túlszárnyalni!
Vagy mégis?
hetöndöe
Oszt a felcsúti banga majd megmondja mindig,hogy mi is a magyar zemberek akarata,ugye így gondolta Bakondi Elvtárs!
Mikor elapad a felzárkóztatási zseton,tutira rá fogtok repülni az angol példára és ismét teleszarjátok az országot kilépést szorgalmazó mesékkel.
pbalage
Ebben a képrejtvényben elrejtettem a véleményemet:

A T S B G
Z N F O T
T B Y R P
F N T Á R
Z U A L D
simmering73
Más szemében a szálkát, sajátotokban a gerendát sem látjátok. Igaz? Hülye vagy fiam. De nálatok ez családi vonás.
cs.n.
Miért hír, ha szinte szóról szóra elismétlik ugyanazt? Orbán kezdte tegnap reggel azon frissiben a kosútrádión, aztán volt Kósa, Bakondi, meg fasztuggyamégki. Elég lenne strigulákat húzni.
Clavigo
Ez a Vakondi tele van ""önálló gondolatokkal ""...
papa.49
@Horizont: Hát a vakondiért is kár volt annak idején letolni a gatyát)))))))))))))))))))
Na jó még állnak páran ebben a sorban))))))))))))))
lópicigáspár
@pbalage: Úgy látom bonyolultra sikeredett! Segítség gyanánt talán megadhattad volna, hogy a bal felső betű a start! :)))
Toby
Már csak te hiányoztál, Oktondi! A KGB határőriskoláján végzett "belbiztonsági szartanácsadó".
Írod még Putyinnak a jelentéseket?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.