A kereszténydemokrata Hollik István szerint Gyurcsány Ferenc minden eszközt bevet, hogy megakadályozza a kényszerbetelepítés elleni népszavazást, az ellenzéki politikus és pártja Brüsszel magyar hangja.

A kormánypárti politikus a Fidesz és a KDNP véleményét ismertetve hétfőn az MTI-nek azt mondta: Gréczy Zsoltnak, a Demokratikus Koalíció szóvivőjének a nyilatkozatából egyértelműen kiderült, Gyurcsány Ferenc minden eszközt bevet, hogy megakadályozza a kényszerbetelepítés elleni népszavazást. Kiemelte: ahogy Brüsszel, úgy Gyurcsány Ferenc is bevándorláspárti politikát folytat.

A kormánypártok úgy gondolják, egy demokrata nem tiltakozhat egy népszavazás ellen – tette hozzá, hangsúlyozva: a népszavazás a demokrácia egyik legfontosabb alappillére.

Kitért arra is, hogy

Gyurcsány Ferenc és pártja egyértelműen Brüsszel magyar hangja, Brüsszel bevándorláspárti politikáját képviseli.

Hollik István rámutatott: ez a brüsszeli bevándorláspárti politika sodorta bajba Európát, és erre volt válasz a brit népszavazás. A britek ugyanis nem kérnek egy olyan Európából, ahol nem hallgatják meg az emberek véleményét

28 hozzászólásarrow_drop_down_circle

sgyuri2003
Természetesen soha nem volt és nem is lesz szó betelepítésről, pusztán menekültek befogadásáról. Tehát ha értelmezzük a népszavazás szövegét akkor láthatjuk, hogy az maga a hazugság. Az az érv ami a fideszesesk állítanak, hogy több kifejezés is magjelent a határozatokban , azért hazug, mert egyik sem szólt betelepítésről.
Ezeknek a szerencsétlen embereknek csak átmenetileg kell lakhatást és megélhetést biztosítanunk betelepítenünk nem kell. Letelepítést az a drága a Rogán elvtárs intézi offshore magánzsebre.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
eugen4402
A legbutább színikritikus, ha nem érti a szerző mondanivalóját és a rendező koncepcióját, akkor kénytelen a szereposztásba belekötni...
rosalinda57
Hollik Istvánnak fogalma sincs arról, hogy mi az a kényszer betelepítés ! Mi lenne, ha előbb tanulmányozná az Európai Unióhoz való csatlakozásunk szabályait, ahelyett, hogy itt rikácsolna, mint egy papagáj ?
Macskaszem
A menekülteket egyszerűen csak regisztrálni kell,aztán ha van egy csepp eszük úgyis továbbállnak valami élhetőbb országba.
Csodálkozó
A kádéenpé pedig Felcsút és orbánc magyar hangja.
Ők maguk meg nem keresztények, nem demokraták és legkevésbé sem NÉP- csak jellegtelen, pár tagból álló pszeudopárt, úgyhogy COKI nekik!
patyuka
Abban, hogy ezek a koncért semmipártként gátlástalanul hazudoznak, nincs semmi nóvum, hisz már jó ideje teszik: számukra ez csupán napi rutin.
Másrészt viszont az, hogy a morálisan (is) gátlástalan csicskásságuktól az őket - en bloc - hatalomba juttatók még mindig nem világosultak és undorodtak meg, az már az egész ország szégyene, mert országimázsunk - bár mostanság az EB-nek köszönhetően némiképp felfénylett - valódi formálói, a regnálók "prominensei" továbbra is középkori sötétségben leledzenek.
Mi(?) meg tűrjük, sőt...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.